Salut baieti!
As avea nevoie de sfaturile voastre!
Unde gasesc si eu teme wordpress pentru un magazin online de haine?
As vrea o tema care sa atraga clientul si sa fie usor de manevrat din panoul de control(intelegeti voi....).
Help?
Salut baieti!
As avea nevoie de sfaturile voastre!
Unde gasesc si eu teme wordpress pentru un magazin online de haine?
As vrea o tema care sa atraga clientul si sa fie usor de manevrat din panoul de control(intelegeti voi....).
Help?
C'est la vie!
Cu siguranta aici gasesti
Ma gandeam si eu la ceva mai simplist si ieftin, stii cum e romanul....![]()
C'est la vie!
Oricum am o tema pe site-ul in cauza si m-am blocat total, mi se pare cam dificila pentru neuronii mei. Tocmai de aia caut solutii
![]()
C'est la vie!
O gandire sanatoasa si de urmat conform zicalei din popor : Cand ratiunea altuia izbuteste sa ma convinga pe deplin, devine propria mea ratiune.
Brusc, mi-am dat seama ca eu, fara viziune, o sa platesc -probabil- mii de euro pentru a obtine un produs similar cu al tau.
PS: cum e romanul?
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Te sfatuiesc sa apelezi la o tema platita, asta daca vrei ceva serios. Vei avea nevoie de update-uri, in special cand din motive de securitate vor exista update-uri la Wordpress. Te poti trezi dupa o perioada ca nu o sa mai fie compatibil template-ul cu versiunea de wordpress iar toata munca ta va fi in zadar. Nu exista nimic usor de "manevrat", din contra prefer un template mai complex cu mai multe optiuni. Desi, au fost cazuri cand m-am enervat cateva ore ca nu am inteles cum se activeaza toate optiunile sau pur si simplu eram prea obosit sa-l inteleg. In plus cred ca vei fi si mai motivat stiind ca ai platit pentru o tema. Inca ceva, daca te hotarasti la un template platit alege-l cu mare grija, nu de alta dar sa nu te trezesti cu banii aruncati pe geam.
Multumesc pentru teme Bogdan Calin, pentru sfat George, iar pentru Zimbru raspunsul este urmatorul: Romanii vor mereu chestii ieftine si de calitate![]()
C'est la vie!
Cu placere.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)