De cateva luni, site-ul meu de anunturi (vechime 1 an) a inceput sa o ia pe o panta descendenta si mi-ar fi de folos sa primesc o parere pertinenta. Treaba sta in felul urmator, am observat declinul si am solicitat un audit din care reiese ca as avea o problema cu anunturile identice, publicate si pe alte 5-10 site-uri, ca ar trebui sa le schimb titlurile si descrierile daca vreau sa il repun pe picioare. Un amic, programator de meserie si cunoscator in ale seo, imi spune ca motoarele de cautare stiu ca site-ul meu este de anunturi, ca am avut un plus doar cat site-ul a fost nou si o data ce a fost incadrat intr-o nisa, e normal sa nu mai rankeze bine anunturile (de acolo venea cel mai mare trafic) si ca sa imi vad de treaba, sa continui cu aducerea de link-uri si rabdare. Am verificat si cele 2 site-uri "prea" mari de anunturi din Romania, am observat ca au foarte putine anunturi cu continut duplicat (care mai sunt publicate pe alte 5-10 site-uri). Eu vad 2 posibilitati in urma celor 2 sfaturi: 1. Sa rescriu anunturile problematice (am peste 1000 publicate in ultimile 3 luni) 2. Sa imi vad de treaba, sa caut link-uri cat mai bune, sa intensific postari pe fb etc. Multumesc pentru orice sfat sau daca observati o alta greseala!