31st January 2015, 03:03
2 out of 2 members found this post helpful.
Cum de ce? Ca sa para mai natural! Link-ul n-a fost azvarlit acolo contracost ci a venit natural odata cu noul continut. Adica sufli si-n iaurt. Cine stie ce shpioni mai trimite marele G?
Dar omul intrebase daca e continut duplicat. Nu e, n-are cum sa fie, poti face cate editari vrei tu la articole.
1st February 2015, 19:20
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Tom
Nu neaparat! Daca editezi si se schimba data? Te-ai gandit la asta? Banuiesc ca NU!
NU, pentru ca eu nu folosesc wp si nici la wp nu cred ca se modifica data atunci cand editezi un articol sau la oricare alt cms. Apesi Edit nu Submit New, nu cred ca are legatura .... nu are cum sa se dubleze in baza de date un articol editat chiar daca s-ar schimba si data, ramane acelasi cu data noua ... daca ce spui tu e adevarat ar fi beton pentru cei care nu mai adauga content insa au ceva content vechi, vor face edit, pun o virgula si articolul va fi fresh din nou. Eu unul nu am intalnit cazuri la CMS-urile cu care am lucrat
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 1st February 2015 la 19:32.
1st February 2015, 21:03
0 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Marius P.
In wp daca editezi nu se schimba data post-ului. Se schimba data ultimei actualizari a respectivului post. Aceasta data a ultimei actualizari poate aparea in sitemap, ceea ce e ok, inseamna ca articolul a fost "renovat" si necesita un recrawl.
Si chiar daca ai schimba data post-ului, de unde ar aparea continutul duplicat ?!?
Intrebarea era pentru mine? Sau pentru autorul postului? Iti recomand sa-i raspunzi autorului, el intreaba ceva, nu poti sa-i respunzi printr-o alta intrebare, fie ea si retorica.
Nu-i raspunzi lui, dar imi explici mie si ma intrebi? Nu este ok. Daca te invit pe la mine in vizita, tu vorbesti cu vecinii si lor le duci cadourile?
Eu vb cu hakuna, e o discutie intre mine si el.
Ultima modificare făcută de Tom; 1st February 2015 la 21:18.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
4th February 2015, 15:53
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
gabau86
Nedumerirea mea inca pluteste in aer si ca sa intelegi si la ce fac referire.
Ma gandesc sa pun cateva link-uri pe articole vechi ( maxim 4-5 luni), link-uri tot catre site-ul meu, respectiv catre 2-3 articole, insa de principiu catre pagina principala.
Nu stiu daca aceasta masura este considerata spam.
Devii paranoic
. Atata timp cat nu abuzezi de ancora/de trimis continuu link-uri catre site-ul tau, nu se intampla nimic. De preferinta sa pui link-uri de pe site-uri cu autoritate, eventual si de pe aceeasi nisa, si iarasi eventual, sa aiba IP-uri diferite.