Salut,
Am cateva articole unde vreau sa pun cateva link-uri. Daca fac acest lucru Google va considera articolul duplicat ?
Salut,
Am cateva articole unde vreau sa pun cateva link-uri. Daca fac acest lucru Google va considera articolul duplicat ?
Pai tu le dublezi si pui linkurile sau le editezi si pui linkurile ? Daca doar le editezi si pui linkurile nu are de ce sa vada duplicat.
Succes!
NU, pentru ca eu nu folosesc wp si nici la wp nu cred ca se modifica data atunci cand editezi un articol sau la oricare alt cms. Apesi Edit nu Submit New, nu cred ca are legatura .... nu are cum sa se dubleze in baza de date un articol editat chiar daca s-ar schimba si data, ramane acelasi cu data noua ... daca ce spui tu e adevarat ar fi beton pentru cei care nu mai adauga content insa au ceva content vechi, vor face edit, pun o virgula si articolul va fi fresh din nou. Eu unul nu am intalnit cazuri la CMS-urile cu care am lucrat![]()
Ultima modificare făcută de Hakuna Matata; 1st February 2015 la 19:32.
In wp daca editezi nu se schimba data post-ului. Se schimba data ultimei actualizari a respectivului post. Aceasta data a ultimei actualizari poate aparea in sitemap, ceea ce e ok, inseamna ca articolul a fost "renovat" si necesita un recrawl.
Si chiar daca ai schimba data post-ului, de unde ar aparea continutul duplicat ?!?
:)
Intrebarea era pentru mine? Sau pentru autorul postului? Iti recomand sa-i raspunzi autorului, el intreaba ceva, nu poti sa-i respunzi printr-o alta intrebare, fie ea si retorica.
Nu-i raspunzi lui, dar imi explici mie si ma intrebi? Nu este ok. Daca te invit pe la mine in vizita, tu vorbesti cu vecinii si lor le duci cadourile?
Eu vb cu hakuna, e o discutie intre mine si el.
Ultima modificare făcută de Tom; 1st February 2015 la 21:18.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Eu iti recomand pe langa adaugarea linkurilor sa modifici (rescrii) si paragrafele in care le pui, sau sa adaugi noi paragrafe in care plasezi linkurile respective.
Vreau sa editez respectivle articole. O sa incerc sa rescriu paragrafele.
Multumesc pentru informatii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)