Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Paşii de început?

Aleex Armanu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    8th February 2015
    Vârstă
    30
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Paşii de început?

Bună dimineaţa,

Astăzi am început să dau drumu la propiul meu blog de tutoriale, tutoriale jocuri, mobil, internet ş.a.m.d şi sper să am o şansă de reuşita.

M-aţi putea ajuta cu sfaturi, cum să încep îmi a promova site-ul, să-i fac o indexare buna, metode etc.. ţin să anunţ că sunt deocamdata la stadiul de începător în acest domeniu.

Cu stimă,
    Aleex Armanu

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu unul incep cu SEO On Page macar primele 6 luni, urmaresc in WMT evolutia dupa care incep cu OFF Page, insa cu bagare de seama, evit directoare slabe, coment-uri. Daca ai content de calitate si o structura buna a site-ului, teoretic sansele sunt bune. Nu uita sa vezi si ce face concurenta pe nisa ta. MAi departe cred ca cei cu vechime in SEO te pot ajuta mai mult! Bafta!
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    46
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

E dificil de urmat o anumita reteta de promovare .

Mai ales ca metodele de creare linkuri se schimba frecvent , ce e bun astazi e penalizare maine , si tot asa .
    In primul rand pune accent pe content foarte bun , care sa atraga atentia si care sa nu mai existe daca e posibil pe nisa ta .

Traficul si linkurile ar trebui sa vina natural , in practica e foarte greu .

Nu scrie despre ce s-a mai scris de 1000 de ori , sau scrie mai bine . Daca ai un articol ce dezbate un subiect mai rar abordat , atunci ai sanse mari sa ajungi in primele pagini cu el . Cu ajutorul acelui articol vei ridica si altele .

Cum a zis si Rapsodia , fa SEO on-page , verifica ca site-ul sa respecte standardele actuale privind usability ,viteza, responsive ,etc .

Poti incepe si cu commenturi dupa un anumit timp , dar commenturi relevante nu doua silabe acolo . De exemplu poti comenta pe articole la care tu ai o alta abordare si sa faci referire la articolul tau , cu argumente in comentariu .

Dupa o luna , doua poti cauta sa publici advertoriale ( sau articole mai bine zis ) pe ceva bloguri asemanatoare ca nisa sau macar cu trafic mare . Dar nu exagerat ( unul la luna) . La fel poti cauta blog-uri unde sa iti plasezi link-ul free sau contracost ( blog-roll ) .

Fa-ti o pagina de facebook si incearca sa strangi ceva fani interesati , acolo vei posta tot ce publici si pe site .

Cauta sa faci totul sa para cat mai natural ( promovarea ), este foarte important .

In rest ...trebuie sa astepti , sa scrii articole de calitate , sa astepti si tot asa . Daca ai content de calitate ,Google te va remarca u si vei obtine si trafic care va creste. Trebuie sa muncesti si ai si putin noroc .

AndreiStanila99 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th February 2015
    Locaţie
    Iasi, Romania
    Posturi
    1
    Putere Rep
    0

Implicit

Pentru a-ti promova site-ul, dupa ce il pui bine la punct, poti face backlink-uri pe niste blog-uri ce folosesc CommentLuv. Mi se pare cea mai usoara metoda de promovare. In rest, iti poti ruga prietenii sa-ti dea careva share-uri.

fiberit este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th February 2015
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

Eu iti recomand sa colaborezi un profesionist in domeniu daca esti incepator. Daca o sa astepti sa inveti totul ... trece 1 an si doar atunci incepi sa iti dai drumul pe "piata".

Baxi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    3rd June 2013
    Posturi
    54
    Putere Rep
    25

Implicit

Salut, o sa ai o sansa atat timp cat ai ceva util de oferit oamenilor. Daca lor le place cu siguranta te vor recomanda mai departe si iti vor da un share pe retelele sociale. Eu iti recomand sa pui accent pe realizarea tutorialelor/articolelor etc.

Daca oferi continut placut si util ai si vizite. Succes !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Domenii .me - a inceput inregistrarea
    De w!ll în forumul Domenii
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 6th June 2008, 16:52
  2. A inceput si spamul electoral
    De mariusbatrinu în forumul SPAM made in .RO
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 7th May 2008, 09:17
  3. Au inceput sa ia masuri?
    De Aurel Dragut în forumul Adsense
    Răspunsuri: 20