Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 32 din 32

Subiect: Modificarea articolului se considera dublura

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de CDK Vezi Post
    Ceea ce spui tu referitor la linkurile adaugate in posturi vechi nu are impact negativ atata timp cat sunt directionate catre pagini de pe acelasi domeniu. Toate astea fac parte din structura interna a site-ului si este problema mea cum modific informatia si linkurile interne din articole. Din contra, daca articolul vechi este related cu cel nou ai sanse mari sa rankezi foarte bine in SERP cu ambele articole dupa ce faci legatura intre ele. Testat de mine personal? Da!
    Daca linkurile adaugate in posturi vechi sunt catre alt domeniu (despre asta vorbesti tu de fapt), atunci este alta mancare de peste, dar nu din cauza ca sunt posturi vechi ci pentru ca nu par linkuri naturale. Daca pui pe 30 de bloguri diferite 30 de linkuri catre un alt domeniu si linkurile par naturale nu vei fi penalizat doar pentru ca sunt puse in articole vechi. Penalizarea despre care vorbesti tu are legatura cu faptul ca nu sunt sau nu par linkuri naturale, indiferent ca sunt puse intr-un articol nou sau vechi. Testat de mine? Da!
    Asa este ma refeream la link-uri externe, la cele interne este alta discutie

Acum tot referitor la capacitatea roboteilor de a te penaliza automat iti dau un exemplu din ceea ce am testat cu succes in ultimii ani. Daca editez articole pe 30 de bloguri oarecare si imi pun pe fiecare un external link direct cu anchor catre domeniul meu (care e pe o nisa total diferita), fara a scrie ceva pe langa acel link, imi iau penalizare in 3-4 luni.
    depinde cum vine update-ul, poate veni penalizarea si in cateva zile
    Daca adaug acel link in articole despre cum sa plantezi rosii si pe langa acel link scriu ceva de genul "in alta ordine de idei am descoperit un site cu anunturi imobiliare pe care vi-l recomand daca doriti sa gasiti un teren propice pentru plantarea de rosii", nu mai primesc penalizare cu anii.
    Pentru ca ai adaugat, modificat continut. Apropo este OK si daca rescrii anumite fraze, astfel incat sa para noi idei, poate parea natural
    Asta pentru ca in clipa in care rankezi pe prima pagina datorita backlinkurilor pe anumite cautari "premium" nu botul iti da ban, ci treci prin verificare manuala si banul e dat de o persoana cat se poate de reala care gaseste un context si trece cu vederea. Si iti garantez 100% ca este cu adevarat o persoana reala care se ocupa de verificarea site-urilor care rankeaza bine pe anumite cautari. Desigur ca textul trebuie sa difere la fiecare articol in parte, iar anchorul sa fie diferit si sa trimita si pe paginile interne ale domeniului meu, nu doar catre root.
    Sunt si roboti care verifica, depinde de felul cum aduci link-urile, daca aduci luna asta 10 pe anchor luna viitoare 10 pe domain si brand iar luna viitoare catre pagini interne poate detecta algoritmul ca este ciudat si fie te penalizeaza direct sau cum spui tu ajunge la un om care verifica.

Sunt multe urme care le poti lasa pe net si robotii le detecteaza si isi dau seama ca este link nenatural
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

CDK
    CDK este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    17th June 2013
    Vârstă
    43
    Posturi
    94
    Putere Rep
    35

Implicit

@lovelife exact asta ziceam si eu. Voiam sa clarific faptul ca nu conteaza vechimea articolului si ca trebuie avuta mare grija la verificarea manuala din clipa in care rankezi bine pe anumite cautari. Verificarile facute de boti si penalizarile date de acestia sunt cu totul altceva si, dupa cum stim cu totii, uneori ti-o furi fara sa gresesti cu nimic. Dar in general algoritmul botilor este usor de manipulat.

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Modificarea si optimizarea unei teme wordpress
    De Roli în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 7th September 2013, 17:42
  2. Cum fac să apară data publicării articolului?
    De Florin M în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 10th December 2012, 22:02
  3. Modificarea posturilor de catre autori
    De George Ginghina în forumul Discutii administrative
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 26th August 2011, 10:59
  4. Penalizare pentru modificarea articolelor?
    De Clawdel în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 18th July 2011, 23:37
  5. Se considera Spam ?
    De twainiack în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 13th May 2008, 17:25

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •