Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 16

Subiect: De la pagina 11 la pagina 4 in Google.... dar mai departe cum?

Conrad Thomas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th December 2014
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit De la pagina 11 la pagina 4 in Google.... dar mai departe cum?

Buna seara tuturor! M-am tot chinuit cu magazinul meu online www .costumelacomanda. com (sper sa nu se considere reclama ) sa il fac de unu singur ...asa cum am reusit si in forma in care se vede acum . am tot scris pe descrieri la produse , am facut bold si italic cuvintele cheie in continut .... cam ce am citit eu ca e bine de facut. de la pagina 10 am ajuns acum pe pagina 4 la cautare in google pe fraza ``costume la comanda`` Intrebarea mea este ce as mai putea face sa urc mai sus , de luna viitoare voi incepe sa cumpar cateva articole advertoriale etc pe alte siteuri si bloguri din aceasta nisa .Dar pana atunci ?

Intrebarile mele ar fi:
    1.daca are vreun efect inscrierea in zeci si sute de directoare ? findca am inscris in vreo 10-20 pana acum nu mai mult.
    2.Unde pot gasi proprietari de magazine online siteuri cu care as putea face link exchange(avand in vedere ca nu pot posta in marketplace)
    3. Are vreun efect pozitiv daca as mai adauga 40-50 de produse cu descriere aproape identica(avand in vedere ca vb de costume... se modifica culoarea , nr de nasturi etc dar mare parte din descriere ramane aceasi)
    4. Ar avea efect pozitiv sau negativ daca in partea de jos a siteului as pune un linkuri cu titluri avand prefix numele oraselor mari ex: Costume la comanda Bucuresti, costume la comanda Iasi , etc ...link care ar duce tot pe homepageul meu .

Va multumesc anticipat si astept orice sfat din partea voastra.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    98
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.029
    Putere Rep
    98

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut si bine ai venit in comunitate. Ti-as sugera sa treci pe aici Doresc sa-mi schimb userul de pe forum si sa soliciti schimbarea nick name-ului. Ce ai tu acum este contrar regulamentului (pe care presupun ca nu l-ai citit); in plus, imi place sa vorbesc cu o persoana si nu cu costumelacomanda.

Revenind, o sa incerc sa iti raspund punctual:
    1. Nu. Renunta la inscrierea in directoare. Folosesti in cel mai rau caz aceasta metoda pentru diversificare, dar nu e cazul acum.
    2. Uita de Link exchange.
    3. Incearca sa eviti descrierile duplicate.
    4. Ce vrei tu sa faci e spammy. uita si de asta.
    5. Seopedia este o resursa extrem de utila daca vrei sa inveti seo. Trebuie doar sa aloci ceva timp lecturii. Ti-ar recomanda insa ca testele sa le faci pe un alt domeniu, nu pe cel de business. Mai bine aloci ceva fonduri si angajezi pe cineva care stie ce face, pentru ca fara experienta s-ar putea sa plangi dupa site in viitorul apropiat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th December 2014
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Mulțumesc pentru răspuns. Pana una alta ceva sfat concret.. Ce anume ar trebui sa fac în faza următoare ceva ce sa aibe efect benefic și sa poată fi făcut și de mine

John este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2011
    Posturi
    965
    Putere Rep
    37

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Conrad Thomas Vezi Post
    Ce anume ar trebui sa fac în faza următoare ceva ce sa aibe efect benefic și sa poată fi făcut și de mine
    Poti cumpara cateva articole pe site-uri cu autoritate (de preferat advertoriale pe nisa fashion), la cateva zile sau chiar saptamani distanta unul de altul. Nu te grabi, efectele SEO nu se vad imediat.

Oricum, raman la parerea ca trebuie sa angajezi un seoist, asa cum spunea si Robert mai sus. Daca vorbesti de un business serios, la care ai planuri de extindere in online, atunci te joci cu focul daca mai inscrii in zeci/sute de directoare sau daca incepi sa faci link exchange. Ca sa iti dai seama de ce iti spunem sa angajezi pe cineva, trebuie sa stii ca pana si pozitionarea link-urilor in articolele pe care le vei cumpara nu se face pe acelasi tipar si un om de SEO cu experienta necesara va sti sa diversifice totul.

De altfel, site-urile care vor accepta sa faci link exchange vor avea aceeasi autoritate sau vor fi chiar mai slabe (a se citi penalizate), iar tu trebuie sa intelegi un singur lucru: ca sa urci in Google si sa ramai pe o pozitie cat mai stabila ai nevoie de backlink-uri de la site-uri cu autoritate si nu de la ferme de link-uri. Mergi pe calitate, nu pe cantitate.

PS 1: Un magazin serios nu are in footer link-uri catre directoare web...
    PS 2: Un audit SEO te-ar ajuta. Vezi ca unii ofera acest serviciu gratuit. Nu lua de buna tot ce iti vor spune (gratuit ramane gratuit), la o adica, in timpul liber poti testa si tu pe un domeniu nou unele metode si vei capata ceva experienta, astfel incat sa te poti "juca" si pe site-ul principal, al businessului. De altfel, intrebarile tale actuale vor primi niste raspunsuri.

Succes!
    Ultima modificare făcută de John; 22nd January 2015 la 11:35. Motiv: completare

andreiionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    24
    Data înscrierii
    31st January 2014
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    46
    Posturi
    302
    Putere Rep
    24

Implicit

Salut.
    Ce e de facut stii deja :
    - Advertoriale de pe site-uri cat mai bune ( autoritare ,etc )
    - Articole optimizate pe expresii legate de site-ul tau - articole pentru cititori nu pentru Google ( de exemplu despre calitatea anumitor materiale ,etc ).

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

Mai scoate din COMANDA ala ca ai ajuns cu densitatea la 10. Site-ul tau e costumelacomanda, dar nu trebuie sa spui asa exagerat ca toate produsele sunt la comanda. Daca zici ca ai urcat pe loc 4 poti decadea daca scazi densitatea. sau nu stiu. Mergi pe mana lui Roby daca ai ceva bani ca el mai face urcari la cuvinte.

Ai cateva link pe brand dar se poate intercepta si la spam. procentaj mare pe "costume la comanda". numai directoare link.

(costumecomanda ro) pe asta n-ai sa-l depasesti prea curand

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th December 2014
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

ok, mie frica sa scot acum cuvintele ``comanda`` si ``la comanda`` tocmai din caza scaderii de pe pagina 4 ..... Daca cumpar advertoriale pe siteuri/bloguri de nisa ar fi un pas inainte pt faza in care sunt ?

tottyovi este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    2nd August 2013
    Vârstă
    40
    Posturi
    434
    Putere Rep
    25

Implicit

ti-a raspuns @John mai sus. da, normal ca te ajuta, dar nu o sa vezi schimbari a doua zi.
    Eu cred ca te grabesti putin. citeste mai sus recomandarile, te vor ajuta.
    In paralel, poti apela la FB pana cand "vei ajunge" pe primele pagini in google. Poate o sa ai ceva vanzari de acolo

florea este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    15th March 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    43
    Posturi
    355
    Putere Rep
    28

Implicit

mie frica sa scot acum cuvintele ``comanda`` si ``la comanda`` tocmai din caza scaderii de pe pagina 4 .
    si daca te scade de tot e mai bine? Poate fi considerat emd domenioul tau, daca nu e deja.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    25th December 2014
    Posturi
    7
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de florea Vezi Post
    si daca te scade de tot e mai bine? Poate fi considerat emd domenioul tau, daca nu e deja.

Am scos de unde am vazut ca se poate cuvintele ``comanda```si ``la comanda`` am verificat cu un free keyword density checker si imi arata ca densitatea este de 9.12 momentan .....era la 12.5 cand am inceput sa scot cuvintele. Azi mai adaug ceva text in partea de blog care sa nu contina deloc cuvantul la comanda sau comanda.... ca sa mai scad procentajul . Is pe cale buna?

Multumesc

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.
    De Winfast în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 9th October 2014, 01:59
  2. Pagina business pe Google+
    De ntbv în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 5th February 2012, 14:11
  3. Pagina a 2-a Google
    De Iulian în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd November 2008, 22:47
  4. Pagina a disparut din Google
    De zoltankr în forumul Google
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd September 2007, 21:59
  5. O pagina catre alta pagina ? Se penalizeaza ?
    De Cata. în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 17th September 2005, 11:20

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •