Se poate crea o pagina tip business pe Google+ la fel cum creezi pe Facebook?
Se poate crea o pagina tip business pe Google+ la fel cum creezi pe Facebook?
nu, cel putin eu nu am gasit nicaieri asa ceva, si oricum nu cred ca isi va dori google sa scoata ceva de genul asta. pe ei ii intereseaza doar parte de continut si impactul pe care il are in randul cititorilor.
Se poate de ceva vreme: google+ business
Eu consider ca Google+ a fost creat sa concureze cu facebook, iar daca Google+ nu are intentia de a oferi si firmelor posibiliatea de a avea o pagina in platforma lor...nu cred ca Google+ va lua ceva din placinta facebook.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Asta e ce am intrebat. Multumesc radu4us.
mc radu ptr link. nu stiam, oricum credeam ca ar fi trebui sa fie un pic altfel toata treala la g+
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita ... nu inteleg ce treaba are ce am zis eu cu ce ai zis tu ...
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
@Nichita Chiar daca neavenitii ar lua cum spui cocacola, samsung etc. eu cred ca google e suficient de inteligent daca vine cocacola sau samsung la ei sa ii ia neavenitului pagina.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)