You can now make business pages in Google+.
Google+
Hurry to make yours.![]()
google business pages = facebook fan pages? LOL!
Ma asteptam sa se intample asta. Mai putin vin si aplicatiile![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
oricum e ok ca au scoso repede .. chiar asteptam
![]()
Scriu prost gramatical.... dar totusi, fii pozitiv!
E chiar mai bun din punctul meu de vedere, daca vorbim strict tehnic si excludem pentru moment aplicatiile. La google, prin faptul ca poti crea grupuri practic nu mai trebuie sa faci pagina publica + grup inchis pentru conducere sau grup pur si simplu pentru o anumita parte din membri cum ar fi trebuit sa faci pe Facebook.
Oricum... eu cred ca va dura ceva timp (mai mult), pana ma va face sa renunt la facebook. Eu am facut o pagina de proba si nu am vazut niciunde cum imi pot face link-ul custom: http://plus.google.com/b/numele-paginii
Cred ca in curand voi 'vinde' fani si pe google
Care cumperi?![]()
Vand Advertoriale (pr 5)
@Vali nici eu n-am gasit de unde sa customizezi url-ul paginii, dar daca ar face asta, sa vezi cum inregistreaza speculatorii sute de pagini cu nume faine, eventual pt branduri... pacat ca pe FB nu mai ai nevoie de 25 fani ca sa poti seta url-ul paginii, ca acu e mult mai simplu de spamat si poate oricine face un fan page la misto, doar ca sa rezerve numele si atat
Signatura lipsa
Si mie mi se pare mult mai ok google+, ma astept ca in timp sa fie mult mai influent, cu o importanta mult mai mare decat acum, iar...ce-i care vor avea multi fani/ trafic cu fani vor avea de castigat.
scriu pe blog cand n-am ce face ..
Ati gasit ceva care sa publice automat articolele pe pagina ta google+ ?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Acum vor limita numarul celor care cumpara fani, cei mai multi probabil cumparau pentru url-ul custom.
Cu aceeasi problema majora se va confrunta si Google+, cum sa limiteze pseudo fanii si "traficul cu fani", care va reusi asta va avea un punct in plus fata de concurenta la capitolul imagine si seriozitate
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)