Contribui si eu in sectiunea respectiva cu 2 imagini din bogata mea colectie .
Softexperience 1
Softexperience 2 ( the ctrl+a effect)
Contribui si eu in sectiunea respectiva cu 2 imagini din bogata mea colectie .
Softexperience 1
Softexperience 2 ( the ctrl+a effect)
Penibil pentru ei :oops:
In ce hal doamne.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Hm. Ii stiu pe baieti, au "optimizat" cel putin inca un site cu acest tip de "z_agenti".
Administratorii pot muta thread-ul la "Studii de caz" pentru a arata cat de ridicole sunt astazi asa-zisele "doorway pages". Nu stiu daca ati remarcat, dar in Google la cautarea site:www.softexperience.ro rezulta 185 de pagini indexate din care, la o privire rapida, cred ca 150 sunt spam. Pot sa pun pariu ca numai o mica parte (si anume cele care au concurenta cea mai mica) din aceste 150 se claseaza in primele 2-3 pagini pe google dupa cautarea vizata. Pentru restul s-a pierdut timpul cu succes, timp care putea fi investit in altceva, mai util. Comic (si complet stupid) este ca au avut prostia sa vizeze cu asa ceva cautari precum "web design and development" (420.000.000 pagini concurente) sau "design company" (354.000.000). :p
Lucian
kevinro nu stiu daca se merita un studiu de caz pentru asemenea "indeletniciri". Tema de aici e potrivita.
Oricum e bine ca ai adus informatii in plus.
Multumim.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
sau si mai simplu...
<style type="text/css">
.hidden { display: none;}
</style>
<div class="hidden" id="pagina"> bla bla text invizibil </div>
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)