va rog sa-mi recomandati un program foarte bun de ascuns ip in versiune complet functionala , de navigare anonima privata pe net , si de unde pot sa-l iau / cumpar . va multumesc anticipat !
va rog sa-mi recomandati un program foarte bun de ascuns ip in versiune complet functionala , de navigare anonima privata pe net , si de unde pot sa-l iau / cumpar . va multumesc anticipat !
Hide Ip platinium, cauta pe google si ai sa afli de unde il "cumperi"
Poate cineva sa imi spuna de unde sa fac rost de un Hyde IP 2007 sau de un The Privacy Guard 1.5 ?
pare cam warez postu asta :d , daca te gandesti sa iti dai clikuri singur pe reclama, lasa-te pagubash
iar daca folosesti vrun soft care isi ia liste de proxy free.. nu ai facut nimik,, ca toate alea logheaza. se fac statistici .. si se stie tot ce faci![]()
eu doar vreau sa intru pe anumite siteuri straine care sunt blocate pentru Romania pentru a verifica niste informatii . nu e nimic ilegal . si vroiam o recomandare pentru un program foarte bun de ascuns ip in versiune complet functionala , de navigare anonima privata pe net , si de unde pot cumpar . cineva care deja foloseste asa ceva pentru ca sa stiu pe ce dau banii
Ultima modificare făcută de danubius; 19th June 2007 la 15:53.
ia dami un exemplu de site c nu te lasa sa intrii.
iti trimit printr-un pm
In general televiziunile americane am vazut ca nu difuzeaza online pentru outside US.
proxy ? sau socks ?
nu te ajuta ?
easy hide ip
proxy switcher
insa cel mai bine sa iti cumperi un grabber si checker de proxy liste bunisor, daca vreai iti pot trimite eu checkerul meu, lucreaza ideal pe zi imi gaseste cate 100 proxyuri frumusele ;0
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)