Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Cum stiu cine transfera PR si cine nu?

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    42
    Posturi
    224
    Putere Rep
    31

Implicit Cum stiu cine transfera PR si cine nu?

Cum spuneam sunt nou in domeniu. Am tot auzit de tranfer PR ca unele site-uri fac altele nu. Cum se poate verifica care site-uri fac transfer si care nu. Exista ceva utilitare sau ...?
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

meetzah este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    1st October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    976
    Putere Rep
    38

Implicit

salut.

din cate stiu, nu e un tool, dar nici nu e nevoie
    exista mai multe elemente care pot impiedica transferul de PR, asa ca trebuie sa te uiti dupa diecare in parte:

sa presupunem ca e un link catre tine, pe un site www.gogosar-parfumat.ro

1. te uiti in sursa paginii, in <head> si vezi daca nu cumva are tagul <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW"> daca are NOFOLLOW inseamna ca nu transfera PR. NOINDEX nu te intereseaza pe tine...

2. te uiti la linkul propriuzis, dar tot in sursa paginii. daca arata ceva de genul <a href="http://www.situl-tau-cel-smecher.ro">text link</a> e bine. daca este de forma <a href="http://www.gogosar-parfumat.ro/modules.php?name=Web_Links&l_op=visit&lid=4257">li nk text</a> inseamna ca nu trasfera PR, pentru ca nu este un link direct, ci trece printr-un script. aici sunt multe forme, inclusiv cu elemente java. ideea e ca trebuie sa cauti linkuri directe, ca in primul exemplu.

3. linkul este direct, adica este de forma <a href="http://www.situl-tau-cel-smecher.ro" rel=nofollow>text link</a>, dar are in plus un mic amanunt: rel=nofollow. daca linkul are acest tag, el nu transfera PR.

astea sunt primele lucruri pe care trebuie sa le verifici.

mihai
    DWF - Servicii complete de optimizare seo. Vezi oportunitatile de cariera in cadrul DWF.

DubluQ este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    24th October 2007
    Locaţie
    Arad
    Vârstă
    42
    Posturi
    224
    Putere Rep
    31

Implicit

mersi pentru raspuns
    Sugesti pentru:, Bursa Transport Marfa? Am si blog: DubluQ

Diana este deconectat Administrator
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    4th January 2006
    Locaţie
    Vatra Dornei
    Posturi
    1.696
    Putere Rep
    43

Implicit

Pentru ca tot ti-a raspuns Meetzah, putea sa-ti mai explice ce foloseste el:
    <META NAME="ROBOTS" CONTENT="INDEX, FOLLOW"> pe pagina, toate bune si frumoase, pana cand observi ca pentru schimbul de linkuri foloseste un modul, care are de fapt <META NAME="ROBOTS" CONTENT="NOINDEX, NOFOLLOW">. Chestia asta n-o observi decat cand vezi sursa modulului respectiv. Deci de fapt nu se transfera PR. Ma intreb de ce-oi fi folosit scriptul de "disable right click" Asa cum ti-am transmis si pe mess, renunt la "schimbul" de linkuri. Si sa stii ca nu ma asteptam din partea ta
    Imagini atașate Imagini atașate
    Am un magazin online de Cosmetice romanesti si un portal de Afaceri

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Personal, cred ca PR-ul e overrated. Decat sa iti pierzi timpul uitandu-te la pR-ul linkurilor si pR-ul propriu, mai bine adu mai mult trafic, incearca sa iti cresti CTR-ul in SERP-uri si incearca sa obtii IBL-uri cu anchor text bun (keyword principal/secundar).

Trafic = crestere a autoritatii = mai multe linkuri = iarasi crestere a autoritatii.

In plus, am vazut site-uri cu PR 0 care apareau primele in SERP. De exemplu, un site de-al fratelui meu, pe un termen extrem de competitiv (car photos) era pe locul 1 si 2, dar avea PR 0 sau 1 pe pagini. Avea insa trafic enorm si i-a crescut autoritatea...pana l-au banat pt blackhatting.

Ce preferi. PR 4 sau trafic marit si SERP-uri bune. Eu as lua traficul si serp-ul la orice ora.

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    863
    Putere Rep
    36

Implicit

Acum depinde de fiecare. Poti alege sa aduci trafic la situl tau prin orice metoda. Oricat de disperata ar fi ea. Sau poti sa ai continut de calitate si linkurile vor aparea natural. Si odata cu ele va creste si traficul.
    Personal eu nu ii inteleg pe cei care aleg sa nu transfere PR.Nu stiu ce ii determina la asemenea gesturi. Am insa impresia ca siturile creeate doar cu scopul de aduce cat mai mult profit si cat mai repede, indiferent in ce mod, se folosesc de asemenea tactici.
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Seinfeld Vezi Post
    Personal eu nu ii inteleg pe cei care aleg sa nu transfere PR.Nu stiu ce ii determina la asemenea gesturi. Am insa impresia ca siturile creeate doar cu scopul de aduce cat mai mult profit si cat mai repede, indiferent in ce mod, se folosesc de asemenea tactici.
    Banuiesc ca e o mentalitate de genul "eu m-am chinuit sa imi fac site-u sa aiba PR <x>, de ce sa iti dau si tie cota parte din munca mea?".

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Tu (cu cine) votezi?
    De thefan în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 34
    Ultimul Post: 3rd December 2008, 00:18
  2. cine e prostanac?
    De Nica Cristian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 27th November 2008, 17:08
  3. Cine are Esyndicat
    De marcos29 în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 8th November 2008, 14:21
  4. Cine imi recomanda
    De florin în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th June 2006, 12:40
  5. Cu cine votati?
    De Razvan Pop în forumul Bar, lobby...