care imi zice si mie un program cu care as putea scoate sau as putea separa coloana sonora de un film cu extensia .avi
care imi zice si mie un program cu care as putea scoate sau as putea separa coloana sonora de un film cu extensia .avi
Virtual dub este un programel gratuit, excelent, Deschizi filmul, si la meniul FIle, ai optiunea Save Wav. Daca nu te multumeste formatul, gasesti convertoare, tot gratuite, cu care sa convertesti din Wav in mp3.
munchen.evonet.ro/screen.JPG < am vrut sa folosesc [img]..[/img], dar inca nu pot (To be able to post links your post count must be 10 or greater. Your post count is 4 momentarily.)
Deci am scos programul...dar nu am gasit nici o optiune cu care sa pot face asta
Daca vrei o solutie speciala pentru asa ceva, si free, download Free Audio Extractor, Extract audio from video, Convert AVI to MP3, WMV to MP3, MPEG to WAV AC3 (eu am incercat si sunt multumit).
Poate extrage audio in diverse formate, si poti stabili inclusiv bitrate-ul fisierului audio extras.
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Ai putea folosi CoolEdit 2.0 - si este foarte simplu: File->Extract Audio From Video si selectezi avi-ul din care vrei sa extragi. Dupa care Save As in formatul dorit!
Din pacate CoolEdit nu este free...
am gasit unul mai bun...Pinnacle ! Mersi oricum
De altfel ai fi putut incerca un simplu audio extractor - CÄutare Google - gogu' stie
Producător de content SEO în engleză. SEO de voie, de nevoie.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)