Ctrl+A, Jos.
http://www.2004.ro/
si www.2005.ro la fel![]()
Hehehe ce vorbesti domnule?
2006.ro/
B)
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
hai sa punem mana de la mana, cumparam 2007.ro, facem un print screen si scriem ca-i site de kkt![]()
Scriu si eu din cand in cand despre mobila si amenajari interioare
apartine de edomenii .ro, la care daca dati un viewsource apare ceva frumos![]()
Site-urile gazduite free de edomenii t]Postat în original de Bruzli @ Jan 5 2006, 05:37 PM) [post=8715
apartine de edomenii .ro, la care daca dati un viewsource apare ceva frumos
[/QUOTE]
Site-urile gazduite free de edomenii trebuie sa afiseze acel banner
Postat în original de Bruzli @ Jan 5 2006, 03:37 PM) [post=8715
Frumos - traiasca ifram-urile
]
apartine de edomenii .ro, la care daca dati un viewsource apare ceva frumos
[/QUOTE]
Frumos - traiasca ifram-urile
Oricum urat din partea lor.
Boingeanu Ben
ooops, nu am fost atent la exprimare. Acum am vazut si eu si presupun ca te referi la
<iframe align="top" width="0" height="0"><font color="#FFFFFF" size="+1">
<h1>Gazduire web site si web hosting domeniu prin eDomenii.ro! Gazduire domeniu Webhosting web hosting site inregistrare domeniu, precum si gazduire gratuita domeniu domenii .ro</h1>
<h2>GAZDUIRE, WEBHOSTING, DOMENII, DOMENII .RO, DOMENIU, DOMENIU .RO, HOSTING,
WEBHOSTING, INREGISTRARE DOMENII, HOSTING, SUITABLE HOSTING, SOLUTII DE GAZDUIRE, CUMPARARE DOMENII, CUMPARA DOMENII, GAZDUIRE, DOMENII GRATUITE, DOMENIU GRATIS, GAZDUIRE GRATUITA,
FREE HOSTING, FREE WEBHOSTING, WEBHOSTING SOLUTIONS, SERVICII DE GAZDUIRE, hosting, domenii .ro, domeniu, domeniu .ro, webhosting,
gazduire, gazduire site, gazduire web, domeniu .com, domeniu.ro, domeniu gratuit, domenii gratuite, domain .com </h2>
</font></iframe>
Exista si 2003..:-), dar pare curat; acelasi OfficeINN;
probabil ca ideea le-a venit in 2004 si cum oamenii s-au gandit la viitor, au uitat de 2003...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)