Salutare,
Sunt fotograf si am o firma foto-video pe care o promovez pe facebook. Pana acum 1 luna promovarea o faceam doar pe contul personal de firma, apoi am creat o pagina. Detin un cont personal de facebook, un cont personal pe firma si o pagina facebook. Incepand de astazi nu mai pot accesa contul personal de firma si implicit pagina. Facebook ma forteaza sa transform contul personal de firma in pagina. Stiu ca prietenii toti vor deveni fani si cei 2000 de prieteni se vor tranforma in like. Problema este ca voi pierde tot ce am postat doarece la conversie nu se pastreaza nimic. As putea face o salvare doar daca intru in contul personal de firma, lucru care nu il pot face pentru ca nu ma lasa facebook. Nu ma lasa sa intru pana nu transform in pagina. Pe contul personal am si o pagina de faceboom facuta recent acum 1 luna pe care am 355 like, like-uri obtinute o parte prin facebook add, pe care am dat ceva banuti. Pe masura ce primeam like dadeam add pe contul personal de firma la cei care imi dadeau like. Facebook s-a prins si acum ma obliga sa am transform in pagina.
Pe scurt problema este urmatoarea:
1. Vreau sa imi pot salva pozele si ce am mai postat. Cum sa procedez avand in vedere ca nu am acces la contul personal.
2. Vreau ca numele paginii noi sa fie altul. Din cauza ca facebook nu ma lasa sa pun separat la nume si prenume a trebuit sa aleg la nume X (nume firma) si la prenume Romania. Acum as vrea sa ramana doar X. Din cate stiu facebook la conversie iti pastreaza numele tau la pagina lucru pe care nu il mai poti schimba ulterior. Dar nici macar numele nu il pot schimba pentru ca nu pot accesa contul
3. As vrea sa raman si cu like-urile de pe pagina mea si eventual cu ce am postat, dar sa nu am 2 pagini. Treburile vad ca se complica si facebook nu are nici o rezolvare. Am scris prin 2 locuri dar nu cred ca primesc raspuns de la facebook.
Va rog sa ma ajutati,
Multumesc.