Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.

Winfast este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th November 2010
    Posturi
    2
    Putere Rep
    0

Implicit Conversie cont Facebook la pagina. Risc sa pierd datele si pagina.

Salutare,

Sunt fotograf si am o firma foto-video pe care o promovez pe facebook. Pana acum 1 luna promovarea o faceam doar pe contul personal de firma, apoi am creat o pagina. Detin un cont personal de facebook, un cont personal pe firma si o pagina facebook. Incepand de astazi nu mai pot accesa contul personal de firma si implicit pagina. Facebook ma forteaza sa transform contul personal de firma in pagina. Stiu ca prietenii toti vor deveni fani si cei 2000 de prieteni se vor tranforma in like. Problema este ca voi pierde tot ce am postat doarece la conversie nu se pastreaza nimic. As putea face o salvare doar daca intru in contul personal de firma, lucru care nu il pot face pentru ca nu ma lasa facebook. Nu ma lasa sa intru pana nu transform in pagina. Pe contul personal am si o pagina de faceboom facuta recent acum 1 luna pe care am 355 like, like-uri obtinute o parte prin facebook add, pe care am dat ceva banuti. Pe masura ce primeam like dadeam add pe contul personal de firma la cei care imi dadeau like. Facebook s-a prins si acum ma obliga sa am transform in pagina.

Pe scurt problema este urmatoarea:
    1. Vreau sa imi pot salva pozele si ce am mai postat. Cum sa procedez avand in vedere ca nu am acces la contul personal.
    2. Vreau ca numele paginii noi sa fie altul. Din cauza ca facebook nu ma lasa sa pun separat la nume si prenume a trebuit sa aleg la nume X (nume firma) si la prenume Romania. Acum as vrea sa ramana doar X. Din cate stiu facebook la conversie iti pastreaza numele tau la pagina lucru pe care nu il mai poti schimba ulterior. Dar nici macar numele nu il pot schimba pentru ca nu pot accesa contul
    3. As vrea sa raman si cu like-urile de pe pagina mea si eventual cu ce am postat, dar sa nu am 2 pagini. Treburile vad ca se complica si facebook nu are nici o rezolvare. Am scris prin 2 locuri dar nu cred ca primesc raspuns de la facebook.

Va rog sa ma ajutati,

Multumesc.

Ing3ras este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    28
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Posturi
    379
    Putere Rep
    28

Implicit

Salut,
    Am trecut si eu de multe ori prin aceasta problema, eu unu am pastrat paginile respective, insa daca doresti sa ai o singura pagina urmezi instructiunile de aici https://www.facebook.com/help/249601088403018 si le poti uni ! Ceea ce nu e specificat acolo si nu mi reuseam sa dau seama de ce nu merge, este faptul ca trebuie sa te faci admin pe toate paginile si sa fi logat pe una din pagini cand faci unirea ! ( sau ceva de genul, stiu ca m am lovit de problema asta insa mai demult si nu mai retin pasii exact) .
    Vrei sa ti faci fericita iubita/sotia ? Am eu jucarii de plus mari !

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Valoare pagină facebook.
    De simionandrei în forumul Stiri Social Media
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 27th April 2015, 15:02
  2. Vand Pagina De Facebook 34.800 Like
    De Roland în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th August 2013, 13:08
  3. Cum pot detasa/muta o pagina de facebook creata pe un cont personal ?
    De websiteanunturi în forumul Discutii Social Media
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th June 2013, 10:20
  4. Promovare pagina facebook
    De B. Alex în forumul Subiecte pentru incepatori
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 30th March 2013, 09:28
  5. Design pagina Facebook
    De valentino în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 10th February 2013, 01:12

Permisiuni postare