De la pagina 11 la pagina 4 in Google.... dar mai departe cum?
Buna seara tuturor! M-am tot chinuit cu magazinul meu online www .costumelacomanda. com (sper sa nu se considere reclama ) sa il fac de unu singur ...asa cum am reusit si in forma in care se vede acum . am tot scris pe descrieri la produse , am facut bold si italic cuvintele cheie in continut .... cam ce am citit eu ca e bine de facut. de la pagina 10 am ajuns acum pe pagina 4 la cautare in google pe fraza ``costume la comanda`` Intrebarea mea este ce as mai putea face sa urc mai sus , de luna viitoare voi incepe sa cumpar cateva articole advertoriale etc pe alte siteuri si bloguri din aceasta nisa .Dar pana atunci ?
Intrebarile mele ar fi:
1.daca are vreun efect inscrierea in zeci si sute de directoare ? findca am inscris in vreo 10-20 pana acum nu mai mult.
2.Unde pot gasi proprietari de magazine online siteuri cu care as putea face link exchange(avand in vedere ca nu pot posta in marketplace)
3. Are vreun efect pozitiv daca as mai adauga 40-50 de produse cu descriere aproape identica(avand in vedere ca vb de costume... se modifica culoarea , nr de nasturi etc dar mare parte din descriere ramane aceasi)
4. Ar avea efect pozitiv sau negativ daca in partea de jos a siteului as pune un linkuri cu titluri avand prefix numele oraselor mari ex: Costume la comanda Bucuresti, costume la comanda Iasi , etc ...link care ar duce tot pe homepageul meu .
Va multumesc anticipat si astept orice sfat din partea voastra.