Sa zicem ca am un site penalizat de Google pentru ca am prea multe backlink-uri create si sa zicem ca majoritatea sunt link-uri din comentarii create de concurenta special pentru penalizarea site-ului meu.
Acum intrebarea este.. cum pot sa aflu intreaga lista de backlinks pentru ca majestic seo zice ca am 4xxxxxx links, ahrefs zice ca am 3xxxx links si webmaster tools a descoperit doar foarte putine link-uri.
Fiecare site in parte prin care poti verifica backlinks are limitari si ai nevoie de cont premium care e destul de scump pentru a vedea intreaga lista.
Voi cum inlaturati backlink-urile ?
As vrea daca se poate sa ma indrumati cum as putea sa aflu o lista cat mai completa a backlink-urilor fara sa fiu nevoit sa platesc 100 si ceva de $ pentru un cont de genul pentru a le trimite prin disavow links sa ma scap de ferma asta de backlinks.
Mi se pare o prostie sa primesti din partea concurentei o gramada de backlinks si dupaia sa-ti pice site-ul si sa nu poti sa faci mare lucru.. asa pot da 5$ pe fiverr sa le creeze la altii 200 000 de link-uri si le pic site-ul la urmatorul update..
Poate zic prostii acum dar sunt curios cum procedati voi in acest caz.

Răspunde cu citat