4th January 2015, 03:16
1 out of 1 members found this post helpful.
Nu as vrea sa iti tai elanul, dar nisa aleasa de tine, rochii de seara e suprasaturata. Cred ca sunt peste 100 de site-uri dedicate rochiilor de seara.
Apoi, daca cineva ar sti nisa din care s-ar castiga lejer 100E cu siguranta nu ar "vinde-o" asa usor si ar monetiza-o. Sansa de a "castiga" este sa incerci si sa reusesti prin simplu noroc sau prin experienta. Asa cum ai facut performanta cu site-ul de la care nu te asteptai, cel cu diete de slabit, asa poti face si cu altul, daca perseverezi.
Temele de wordpress care sunt dedicate magazinelor online deobicei costa. Sa folosesti nulled nu este fair si nici normal, mai ales daca vrei sa evoluezi.
La Facebook Ads nu trebuie sa platesti TVA-ul la stat. La final cand iti este generata factura, aceasta va include si TVA-ul si vei plati pretul final + TVA. Eu cel putin am platit de fiecare data TVA-ul pentru reclamele Facebook, insa am prieteni care nu au platit (tot romani) si nu stiu de ce. Cert este ca inca nu s-au trezit cu alte probleme in privinta TVA-ului si nici nu le-a trimis fiscul vreo scrisoare.