26th March 2013, 11:40
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Roli
Ma tot gandesc daca sa implementez aceasta optiune, ca lumea sa poata comenta prin facebook articolele pe care le scriu, dar nu stiu cat de benefic e pentru
SEO sau pentru promovarea paginii.
In teorie, dpdv SEO, ar fi bine sa lasi comentariile clasice, care sunt parte integranta din pagina. (se numeste continut extra). Comentariile Facebook se incarca intr-un iframe cred, deci nu aduc nici un plus. Nu sunt sigur totusi, n-am studiat.
Din punct de vedere al utilizatorului pot sa iti spun experienta mea personala: unde vad comentarii FB, pur si simplu NU comentez. Si ca mine mai sunt destui. Nu folosesc FB decat in scopuri de socializare cu prietenii, il folosesc ca pe un rss reader sa zicem. Nu ma intereseaza sa imi apara numele real prin comentarii la diverse site-uri. Nu m-am intrebat de ce anume nu vreau, dar asta simt si mi-e suficient pentru o decizie de genul.
Trust, but verify.
27th March 2013, 01:01
1 out of 1 members found this post helpful.
As vrea sa dezbat acest subiect cu toti care is amabili sa-si impartaseasca experientele in ceea ce priveste comentariile prin facebook pe un blog facut cu wordpress.
1. De unde stii ca toti cititorii tai au facebook?
2. Eu ies in secunda 2 unde vad ca se accepta doar comentarii fb.
3. Lasa-le clasica ca omul sa-si poata lasa un link.
4. Eu am instalat acum ceva vreme JetPack care permite comentariile clasice, comentarii cu ajutorul contului de fecebook, twitter, si cont wordpress (parca). Defapt, Jetpack este un pachet de mai multe pluginuri contopite in unul singur, si ofera destul de multe avantaje. Il recomand doar daca n-ai foarte multe pluginuri instalate. Nu stiu exact sa-ti dau un numar, dar eu momentat am 14 care sunt active. Altii au mult mai multe.
Succes