Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 13

Subiect: Comentarii facebook pe blog wordpress

Afișare hibrid

Roli este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit Comentarii facebook pe blog wordpress

Salutare,

As vrea sa dezbat acest subiect cu toti care is amabili sa-si impartaseasca experientele in ceea ce priveste comentariile prin facebook pe un blog facut cu wordpress.

Ma tot gandesc daca sa implementez aceasta optiune, ca lumea sa poata comenta prin facebook articolele pe care le scriu, dar nu stiu cat de benefic e pentru SEO sau pentru promovarea paginii.

Poate sunt pe aici si oameni care deja au implementat treaba asta si ne povestesc experientele lor, sau poate se mai gasesc doritori sa o faca si ne spun parerea lor.

Dragos Nicu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Problema mea la capitolul asta vine din simplu motiv ca n-am reusit sa-l integrez. Am luat plugin-ul SEO wordpress comments (incercasem si cu altul), am creat in dev.facebook aplicatie pentru site-ul respectiv, am bifat "Website with Facebook Login" si am adaugat URL-ul site-ului cu pricina, am dat "SAVE", apoi am luat APP ID si SECRET si le-am trantit in plugin.. fara nici un rezultat. Aparea 'blank' in loc de form-ul de comments. Nu m-am straduit, dupa ce am incercat de doua ori am tot amanat cu ideea ca o sa-l fac sa mearga.. intr-o zi.

Sa fie vreun conflict de la alt plugin wordpress?
    Poti sa dai de mine usor, @contact.

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Eu unul nu am incercat deloc deocamdata doar am stiut ca se poate si ma gandeam ca ar aduce un plus, da nu stiu daca ar fi si parti negative de aia intrebam.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Partea negativa nu o vad decat prin viteza de incarcare a paginii fata de formularul php al Wordpress-ului. Iar partile pozitive le vad ca fiind mai multe, cea mai importanta fiind o mai buna share-uire a informatiei via Facebook. Repet, nu am experimentat inca, privesc doar latura teoretica. PS: sunt mai oldschool cu privire la tehnici

Scorpio2k2 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    29th August 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    105
    Putere Rep
    26

Implicit

Nu folosesc si nu as folosi Facebook comments din cauza:

1. Un plugin in plus.
    2. Incarca un script in plus.
    3. Mananca multe resurse si ingreuneaza si browserul utilizatorului foarte mult.
    4. Timpul de incarcare a paginii creste enorm.
    5. Trebuie sa-ti bati capul cu el si ca sa se potriveasca cum trebuie cu designul site-ului.

Astea sunt motivele mele, nu au nici o legatura cu partea de SEO.
    Iar legat de share? Vine el singur daca articolul este de calitate.
    Scriu tutoriale linux aici: http://www.debian-tutorials.com/

Reputatie:
    26
    Data înscrierii
    15th March 2013
    Locaţie
    Satu Mare
    Posturi
    84
    Putere Rep
    26

Implicit

Daca asa sta treaba Scorpio2k2, mi-ai dat destule motive ca sa nu il folosesc Mai ales daca e cu multa bataie de cap si facand un rapot bataie de cap / beneficii, nu cred ca se merita apoi.... cineva prezent care-l are implementat si contesta afirmatiile lui Scorpio ?!?

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chișinău + Câmpina
    Posturi
    2.789
    Putere Rep
    33

Implicit

Eu am folosit varianta pe un blog de discutii. Mari castguri nu am vazut, decat o crestere a traficului generata de cei ce voiau sa vada site-ul dupa ce au vazut comentariile pe facebook (in cazul in care omul bifeza sa se publice comentariul si la ei pe profil). Nu stiu ce sfat sa-ti dau, dar eu am scos varianta!

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Roli Vezi Post

Ma tot gandesc daca sa implementez aceasta optiune, ca lumea sa poata comenta prin facebook articolele pe care le scriu, dar nu stiu cat de benefic e pentru SEO sau pentru promovarea paginii.
    In teorie, dpdv SEO, ar fi bine sa lasi comentariile clasice, care sunt parte integranta din pagina. (se numeste continut extra). Comentariile Facebook se incarca intr-un iframe cred, deci nu aduc nici un plus. Nu sunt sigur totusi, n-am studiat.

Din punct de vedere al utilizatorului pot sa iti spun experienta mea personala: unde vad comentarii FB, pur si simplu NU comentez. Si ca mine mai sunt destui. Nu folosesc FB decat in scopuri de socializare cu prietenii, il folosesc ca pe un rss reader sa zicem. Nu ma intereseaza sa imi apara numele real prin comentarii la diverse site-uri. Nu m-am intrebat de ce anume nu vreau, dar asta simt si mi-e suficient pentru o decizie de genul.
    Trust, but verify.

Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    20th January 2008
    Locaţie
    Sibiu, RO
    Posturi
    2.011
    Putere Rep
    44

Implicit

Citat Postat în original de Dan Vezi Post

Din punct de vedere al utilizatorului pot sa iti spun experienta mea personala: unde vad comentarii FB, pur si simplu NU comentez. Si ca mine mai sunt destui. Nu folosesc FB decat in scopuri de socializare cu prietenii, il folosesc ca pe un rss reader sa zicem. Nu ma intereseaza sa imi apara numele real prin comentarii la diverse site-uri. Nu m-am intrebat de ce anume nu vreau, dar asta simt si mi-e suficient pentru o decizie de genul.
    Aici intervine publicul tinta, cui te adresezi. Pe un blog de fashion, cu siguranta as merge pe comentariile facebook - eu personal (daca imi permite serverul, sa nu se faca simtita modificarea). Pe tech cred si eu ca este alta mancare de peste, oamenii sunt mai educati cu privire la web.

Alexandru Ionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    36
    Posturi
    43
    Putere Rep
    25

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

As vrea sa dezbat acest subiect cu toti care is amabili sa-si impartaseasca experientele in ceea ce priveste comentariile prin facebook pe un blog facut cu wordpress.
    1. De unde stii ca toti cititorii tai au facebook?
    2. Eu ies in secunda 2 unde vad ca se accepta doar comentarii fb.
    3. Lasa-le clasica ca omul sa-si poata lasa un link.
    4. Eu am instalat acum ceva vreme JetPack care permite comentariile clasice, comentarii cu ajutorul contului de fecebook, twitter, si cont wordpress (parca). Defapt, Jetpack este un pachet de mai multe pluginuri contopite in unul singur, si ofera destul de multe avantaje. Il recomand doar daca n-ai foarte multe pluginuri instalate. Nu stiu exact sa-ti dau un numar, dar eu momentat am 14 care sunt active. Altii au mult mai multe.

Succes

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. comentarii pe blog cu facebook
    De helyos în forumul Google
    Răspunsuri: 12
    Ultimul Post: 14th September 2012, 11:15
  2. Problema comentarii Wordpress
    De George Ginghina în forumul WordPress
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 5th April 2012, 15:22
  3. Comentarii pe Wordpress
    De MaXz în forumul WordPress
    Răspunsuri: 4