buna ziua,
caut o persoana care sa ma ajute sa scot toate link-urile din toate directoarele la o lista de la 10 site-uri.
buna ziua,
caut o persoana care sa ma ajute sa scot toate link-urile din toate directoarele la o lista de la 10 site-uri.
salut
vreau si eu o astfel de persoana.
Directoarele au pagina de contact sau functie de stergere site? Sau nu ai apucat sa verifici?
Din ce motive nu reusesti tu, nu ti se raspunde la solicitare sau nu ai timp?
Mersi!
si eu caut o persoana pentru a scoate linkurile de pe diferite site-uri
Te putem ajuta si noi cu "curatenia" de link-uri provenite de pe directoare.
Daca acele linkuri din directoare sunt vechi, sfatul meu este sa nu le scoti ci sa le diluezi ancorele cu alte linkuri noi, relevante si puternice.
LE - Acum am vazut ca cel de deasupra mea dezgroapa posturi vechi ca sa isi promoveze serviciile.
@fiberit - Pretenas incearca sa faci primele 30 de postari ajutand aceasta comunitate cu ceva resurse si sfaturi gratuite dupa care poti sa te gandesti si la profit.
Succes!
Nu inteleg de unde ai dedus tu ca eu doresc sa il taxez pentru ajutorul oferit. Asteptam un mesaj pe privat sa intelegem despre ce link-uri sau directoare este vorba, dupa care ii explicam ce trebuie sa faca. Nu scoatem profit din asa ceva. Avem alte servicii care le oferim contra cost.
Pacat ca sa inteles gresit postarea noastra si am primit 6 puncte de ratie "Bad".
Si cate raspunsuri ai primit tu de la posesorii directoarelor dupa ce le-ai trimis mail?
Te intreb pentru ca, daca afirmi asta inseamna ca tu ai avut succes; daca nu ai incercat afirmatia ta este total eronata - nu iti raspune nimeni la mesajele lasate pe pagina de contact a directoarelor - testat!
Servicii de Promovare Online si Marketing.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)