Salut,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva site-uri pentru comunicate de presa. Eu am gasit doar 2 pe ro. Daca aveti mai multe, dati-mi si mie cateva sa dau si eu un comunicat. Multumesc anticipat.
Salut,
Cine ma poate ajuta si pe mine cu cateva site-uri pentru comunicate de presa. Eu am gasit doar 2 pe ro. Daca aveti mai multe, dati-mi si mie cateva sa dau si eu un comunicat. Multumesc anticipat.
Comunicate Media ::: Comunicate de Presa ::: Evenimente ::: Conferinte ::: Relatii publice ::: PR ::: Targuri
Comunicate de Presa – Comunicare Publica | Publica gratuit comunicate de presa
Comunicate de Presa – PR Online | comunicat-de-presa.roComunicate de Presa - PR Online - cumunicat-de-presa.ro
Comunicate de presa online | Re:Comunicat
Comunicate de afaceri. Comunicate de presa
Ziare, Ziare si Reviste, Revista Presei, Stiri - PresaOnline
Comunicate de Presa Gratuite Online
Comunicate de presa
Comunicate de presa online
CentruldePresa.ro
eComunicate.ro - comunicate de presa: publicare, gazduire, distributie, monitorizare si consultanta editoriala
Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.
multumesc.
scriu gramatical prost :D:D:D:D
Daca mi-l trimiti, ti-l public grauit pe PR - Comunicare si relatii publice sau i5.ro.![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
multumesc haos, deocamdata nu am comunicatul. Am pe cineva care a terminat jurnalism, sper sa-mi faca vreo 8-10 comunicate (despre aceiasi tema) unice. Sunt curios cat de bine le va face. Sper sa ramana deschisa oferta ta.
Majoritatea articolelor de pe siteurile din reteaua mea sunt oferite gratuit membrilor acestei comunitati. Asa ca potis a stai linistit, oferta mea ramane deschisa mult si bine.. (atat timp cat esti membru "nepatat" al acestui forum).
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Stie cineva al cui este(?): comunicate-presa.net
Am cateva articole pe acolo, articole care nu mai contin nici macar un link.
LE: Vad ca este vechiul "advertoriale.net" (dar tot nu stiu cui ii apartine).
Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 14th January 2015 la 16:29.
E al meu!
advertoriale.net este tot al meu, cumparat de la un coleg mai gras.
Mai am unul, daca tot e lista de comunicate: Comunicate de presa - Cel mai mare site de comunicate de presa din Romania!
Puteti trimite articole, nu aprob nimic oricum![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)