13th February 2016, 21:18
1 out of 1 members found this post helpful.
1. nu am avut link platit nici gratuit dar intentionasem sa public si chiar nu mi-ar fi placut , chiar si gratuit sa scriu content gratuit , cu link pe perioada limitata
2. -
3. Robert a zis notiunea pe viata, eu am zis cat timp siteul exista pe internet indiferen al cui este
Eu vorbesc aici la modul general ca nu e etic ceea ce faci.
Si eu am vrut sa cumpar un site cu rang iar vanzatorul mi-a spus clar ca il vinde in cazul in care pastrez link-urile.
13th February 2016, 22:32
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
edy12006
Si eu as opta pentru niste siteuri de comunicate serioase, cu plata. Am publicat pana acum in multe, atat cu plata cat si free. Daca cel cu plata are si ceva backlinkuri bune si trafic, as da oricand 5-10 euro pentru publicare.
Subscriu, cu garantie de pastrare a linkurilor prin contract pe o perioada determinata de timp. 1an, 2, 5 etc.
Pe "viata" nu cred ca mai exista ceva in ziua de azi. E folosit ca instrument de marketing de obicei de multi nationalele de top, si tinde sa vizeze un public semi-analfabet ce pune botul la orice perle de genul asta pana sunt convinsi sa semneze contractul. Ulterior apar si micile asterixuri din contract pe care nu le citeste nimeni, iar daca incepi cu intrebari te lovesti de raspusul: Odata ce ati semnat ..ADIO!