Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 28 din 28

Subiect: Lista comunicate de presa

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

@nichita . Nu am zis ca e usor sau greu sa administrezi un director de articole ci faceam referire la zicala "Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face" adica daca ai luat niste bani pe un advertorial nu scoti link-urile dupa un an sau ma rog cat o fi. Daca eu platesc un advertorial cred ca e de inteles ca voi avea acel link in advertorial cat timp domeniu exista pe internet. Nu stiu cum s-ar simti domnul Tom daca ar achizitiona un advertorial si a doua zi i-ar disparea link-ul din el pe orice motiv (ca adminul a vandut directorul sau ca ii dauneaza catelusului acel link)

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Cris, de unde pana unde dictezi tu cumva cum sa isi administreze un business? Omul a cumparat un director cu scop precis. Trebuie sa isi amortizeze investitia. Unde este problema? In plus, directorul in cauza era cu inscriere gratuita, linkurile au fost live o perioada indelungata, si atins scopul, deci? Despre ce vorbim?

Apropos de plata advertorialelor. Prostia asta cu plata "pe viata" o intalnim doar in Romania. E o "gaselnita" de marketing. Pe com, un link intr-un advertorial il platesti anual sau chiar bianual. Stiai?
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    128
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    128

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    @nichita . Nu am zis ca e usor sau greu sa administrezi un director de articole ci faceam referire la zicala "Ce tie nu-ti place , altuia nu-i face" adica daca ai luat niste bani pe un advertorial nu scoti link-urile dupa un an sau ma rog cat o fi. Daca eu platesc un advertorial cred ca e de inteles ca voi avea acel link in advertorial cat timp domeniu exista pe internet. Nu stiu cum s-ar simti domnul Tom daca ar achizitiona un advertorial si a doua zi i-ar disparea link-ul din el pe orice motiv (ca adminul a vandut directorul sau ca ii dauneaza catelusului acel link)
    1. Ai avut link platit? sau macar gratuit?
    2. E acelasi site unde ai platit? Daca e alt site, despre ce vorbim?
    3. Defineste notiunea pe viata

Da, eu nu cumpar advertoriale pe site-uri unde risc ca acestea sa dispara, este motivul principal pentru care nu cumpar de pe seopedia.

Am pretentia sa-mi raspunzi la cele 3 intrebari de mai sus, iar la 1 si 2 cu dovezi, altfel este rea vointa si o sa cer ban pentru o perioada.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

1. nu am avut link platit nici gratuit dar intentionasem sa public si chiar nu mi-ar fi placut , chiar si gratuit sa scriu content gratuit , cu link pe perioada limitata
    2. -
    3. Robert a zis notiunea pe viata, eu am zis cat timp siteul exista pe internet indiferen al cui este

Eu vorbesc aici la modul general ca nu e etic ceea ce faci.
    Si eu am vrut sa cumpar un site cu rang iar vanzatorul mi-a spus clar ca il vinde in cazul in care pastrez link-urile.

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Eu vorbesc aici la modul general ca nu e etic ceea ce faci.
    Inainte de a emite pretentii de gen, si inainte de a ne vorbi despre etica, raspunde-mi la o intrebare: Ai administrat vreodata sau administrezi vreun director de articole? Ai idee cata munca este in spate pentru a pastra un director cat de cat curat?

Si ca tot tii lectii de etica, ai idee cati webmasteri se obosesc sa imi trimita un mesaj sa scot linkurile catre proiectele moarte? Absolut niciunul. In medie, minim 25% din linkurile care sunt puse la mine sunt moarte intr-un an. Ar trebui sa le las asa, ca nu, trebuie sa ramana pe viata.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Catalin C. este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    5th April 2013
    Locaţie
    retired
    Posturi
    1.035
    Putere Rep
    42

Implicit

Si eu am vrut sa cumpar un site cu rang iar vanzatorul mi-a spus clar ca il vinde in cazul in care pastrez link-urile.
    Confirm, si eu am vrut sa cumpar teren de casa iar vanzatorul mi-a spus clar ca il vinde in cazul in care pastrez si cainele.
    Retired

RedJohn este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    7th April 2013
    Posturi
    199
    Putere Rep
    22

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de edy12006 Vezi Post
    Si eu as opta pentru niste siteuri de comunicate serioase, cu plata. Am publicat pana acum in multe, atat cu plata cat si free. Daca cel cu plata are si ceva backlinkuri bune si trafic, as da oricand 5-10 euro pentru publicare.
    Subscriu, cu garantie de pastrare a linkurilor prin contract pe o perioada determinata de timp. 1an, 2, 5 etc.
    Pe "viata" nu cred ca mai exista ceva in ziua de azi. E folosit ca instrument de marketing de obicei de multi nationalele de top, si tinde sa vizeze un public semi-analfabet ce pune botul la orice perle de genul asta pana sunt convinsi sa semneze contractul. Ulterior apar si micile asterixuri din contract pe care nu le citeste nimeni, iar daca incepi cu intrebari te lovesti de raspusul: Odata ce ati semnat ..ADIO!
    In timpul liber mai facem si incarcari de cartuse si vindem consumabile pentru imprimante.

Avatarul lui Cristian-Iulian Calin
    Cristian-Iulian Calin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th September 2013
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Puteti incerca si Presa Live! - Comunicate de presa, publicarea este gratuita atata timp cat comunicatul se incadreaza in limita bunului simt.

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand site comunicate de presa
    De blueeyesromanesti în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th January 2012, 14:14
  2. Vand site comunicate de presa (press release)
    De Seinfeld în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th April 2010, 15:20
  3. Lista site-uri de comunicate de presa
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st April 2008, 19:27
  4. Comunicate de presa
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th April 2007, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •