Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 28

Subiect: Lista comunicate de presa

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Inseamna ca nu te deranjeaza daca imi iau articolele si le public in alta parte, nu? Si inca ceva, crezi ca pot stii motivul pentru care articolele nu mai contin link?

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Inseamna ca nu te deranjeaza daca imi iau articolele si le public in alta parte, nu? Si inca ceva, crezi ca pot stii motivul pentru care articolele nu mai contin link?
    1. da, poti posta articolele unde vrei.
    2. pai de ce ar contine link? Eu am cumparat domeniul pentru un business, care implica publicarea de articole cu link din cand in cand, dar contra cost. Faptul ca tu ai platit inainte, e alta discutie. Eu am cumparat contentul, nu si links din content
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Tom Vezi Post
    1. da, poti posta articolele unde vrei.
    2. pai de ce ar contine link? Eu am cumparat domeniul pentru un business, care implica publicarea de articole cu link din cand in cand, dar contra cost. Faptul ca tu ai platit inainte, e alta discutie. Eu am cumparat contentul, nu si links din content
    Interesant comportament. Daca era un pusti recent venit pe Seopedia, intelegeam, dar din partea ta chiar nu ma asteptam. Nu-ti cer sa te pui in locul meu, ca banii si afacerile personale sunt mai importante decat ce crede x si y. Vorba aia, in afaceri nu e loc de "mila" sau alte mizerii de genu.

Mult succes cu noul tau business.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Din pacate cam asa e: calitatea costa.
    Am mostenit si eu doua directoare de articole si am vazut volumul de munca.
    Doar sa fac curat in ele ia o saptamana + minim 5 ore saptamanal administrarea lor. + hosting + plata programare... banii astia trebuie recuperati de undeva.
    Parca mai bine merg la Tom, vad pretul, compar cu cei ce nu ofera garantia ca va mai exista site-ul peste 1-3 ani si aleg.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

Tom
    Tom este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    129
    Data înscrierii
    25th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    47
    Posturi
    3.169
    Putere Rep
    129

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Calin Vezi Post
    Interesant comportament. Daca era un pusti recent venit pe Seopedia, intelegeam, dar din partea ta chiar nu ma asteptam. Nu-ti cer sa te pui in locul meu, ca banii si afacerile personale sunt mai importante decat ce crede x si y. Vorba aia, in afaceri nu e loc de "mila" sau alte mizerii de genu.

Mult succes cu noul tau business.
    Bogdan, eu am cumparat cateva site-uri, pentru a dezvolta o afacere cu comunicate de presa. Nu stiu daca ai observat, dar sursele de links sunt aproape nule, iar pe viitor link-urile o sa coste, free nu mai exista.

Ai posibilitatea sa cumperi links la ziare, bloggeri sau site-uri gen comunicate de presa. ATAT!

Asa ca am decis sa am 4-5 site-uri din categoria comunciate de presa, cumparand alte site-uri.

Tu cu mine nu ai o relatie comerciala, deci nu-ti inteleg raspunsurile. Nu ai postat pe site-ul meu un articol cu links, iar eu am scos links. Ai postat pe al site, gratuit sau contra-cost si ma certi pe mine? Iar eu sunt "un pusti"?

Citat Postat în original de Sorin Frumuseanu Vezi Post
    Din pacate cam asa e: calitatea costa.
    Am mostenit si eu doua directoare de articole si am vazut volumul de munca.
    Doar sa fac curat in ele ia o saptamana + minim 5 ore saptamanal administrarea lor. + hosting + plata programare... banii astia trebuie recuperati de undeva.
    Parca mai bine merg la Tom, vad pretul, compar cu cei ce nu ofera garantia ca va mai exista site-ul peste 1-3 ani si aleg.
    Exact asa am gandit si eu. In loc sa public articole pe site-uri care dispar sau sunt ferme de links, mai bine le public la mine, unde am control. Costurile le acopar din postarile altora, asa ca si eu si cei care posteaza au macar garantia ca au link-urile si peste 3 ani. Dar asta costa, iar multi inca nu inteleg ca resurse free nu mai exista.

Cu cat pretul este mai mare, cu atat ai mai putine advertoriale si un site mai curat pentru cei care platesc.
    Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Si le gasesti si peste 5 ani...
    Pentru clienti de 1 luna-6 luni... merge si cu ieftineaua. Dar de vrei sa dureze si sa nu mai pierzi timp cu mutarea/republicarea lor, alegi oferte gen Tom sau alte site-uri de comunicate cu traditie.
    Asta e diferenta dintre hobby si profi.
    A se vedea si la noi listele vechi de directoare articole, directoare web, parca aveam si de anunturi: mai sunt 10% online? Asta cu indulgenta.
    Mi se spunea 1nesco

Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

Implicit

Confirm ce spuneam acum cateva luni. Mi-a luat o saptamana sa fac curat in ciudateniile de pe earticole.com, inclusiv cu verificare redirecturi (multe directeaza la alte minuni, content total deosebit fata de ce scria in articol).
    A mai ramas sa vad ce content a ramas pe site-urile info com net, dar si pe cele .ro. Nu mai zic de tonele de linkuri invalide (nu stiau sa puna link?)
    Voi reveni cu un anunt in directoare articole.
    Ca idee, ajungand la concluzia lui Tom, de ce sa ramana totul gratuit dupa atata munca?
    Mi se spunea 1nesco

edy12006 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    40
    Data înscrierii
    26th January 2009
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    33
    Posturi
    3.260
    Putere Rep
    40

Implicit

Si eu as opta pentru niste siteuri de comunicate serioase, cu plata. Am publicat pana acum in multe, atat cu plata cat si free. Daca cel cu plata are si ceva backlinkuri bune si trafic, as da oricand 5-10 euro pentru publicare.
    Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
    Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.

cris este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    9th July 2007
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.034
    Putere Rep
    0

Implicit

parca vad si si Tom va vinde mai departe siteul dupa ce si-a marit buzunarul , si cel care va cumpara va sterge link-urile puse de Tom. Buna treaba , legea junglei.

Nichita este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    92
    Data înscrierii
    19th February 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    3.420
    Putere Rep
    92

Implicit

Citat Postat în original de cris Vezi Post
    parca vad si si Tom va vinde mai departe siteul dupa ce si-a marit buzunarul , si cel care va cumpara va sterge link-urile puse de Tom. Buna treaba , legea junglei.
    Ce-ar fi sa faci tu un director de articole, sa te ocupi de el, sa aprobi content, sa il verifici de duplicate content etc.? Daca esti nemultumit, implica-te!

Sau, aaa, stai ca e greu. Sa faca altii. Tu doar sa beneficiezi.
    Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. vand site comunicate de presa
    De blueeyesromanesti în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 20th January 2012, 14:14
  2. Vand site comunicate de presa (press release)
    De Seinfeld în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 19th April 2010, 15:20
  3. Lista site-uri de comunicate de presa
    De Marius Mailat în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 21st April 2008, 19:27
  4. Comunicate de presa
    De Diana în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 24th April 2007, 01:12

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •