Inseamna ca nu te deranjeaza daca imi iau articolele si le public in alta parte, nu? Si inca ceva, crezi ca pot stii motivul pentru care articolele nu mai contin link?
Inseamna ca nu te deranjeaza daca imi iau articolele si le public in alta parte, nu? Si inca ceva, crezi ca pot stii motivul pentru care articolele nu mai contin link?
1. da, poti posta articolele unde vrei.
2. pai de ce ar contine link? Eu am cumparat domeniul pentru un business, care implica publicarea de articole cu link din cand in cand, dar contra cost. Faptul ca tu ai platit inainte, e alta discutie. Eu am cumparat contentul, nu si links din content![]()
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Interesant comportament. Daca era un pusti recent venit pe Seopedia, intelegeam, dar din partea ta chiar nu ma asteptam. Nu-ti cer sa te pui in locul meu, ca banii si afacerile personale sunt mai importante decat ce crede x si y. Vorba aia, in afaceri nu e loc de "mila" sau alte mizerii de genu.
Mult succes cu noul tau business.
Din pacate cam asa e: calitatea costa.
Am mostenit si eu doua directoare de articole si am vazut volumul de munca.
Doar sa fac curat in ele ia o saptamana + minim 5 ore saptamanal administrarea lor. + hosting + plata programare... banii astia trebuie recuperati de undeva.
Parca mai bine merg la Tom, vad pretul, compar cu cei ce nu ofera garantia ca va mai exista site-ul peste 1-3 ani si aleg.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Bogdan, eu am cumparat cateva site-uri, pentru a dezvolta o afacere cu comunicate de presa. Nu stiu daca ai observat, dar sursele de links sunt aproape nule, iar pe viitor link-urile o sa coste, free nu mai exista.
Ai posibilitatea sa cumperi links la ziare, bloggeri sau site-uri gen comunicate de presa. ATAT!
Asa ca am decis sa am 4-5 site-uri din categoria comunciate de presa, cumparand alte site-uri.
Tu cu mine nu ai o relatie comerciala, deci nu-ti inteleg raspunsurile. Nu ai postat pe site-ul meu un articol cu links, iar eu am scos links. Ai postat pe al site, gratuit sau contra-cost si ma certi pe mine? Iar eu sunt "un pusti"?
Exact asa am gandit si eu. In loc sa public articole pe site-uri care dispar sau sunt ferme de links, mai bine le public la mine, unde am control. Costurile le acopar din postarile altora, asa ca si eu si cei care posteaza au macar garantia ca au link-urile si peste 3 ani. Dar asta costa, iar multi inca nu inteleg ca resurse free nu mai exista.
Cu cat pretul este mai mare, cu atat ai mai putine advertoriale si un site mai curat pentru cei care platesc.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Si le gasesti si peste 5 ani...
Pentru clienti de 1 luna-6 luni... merge si cu ieftineaua. Dar de vrei sa dureze si sa nu mai pierzi timp cu mutarea/republicarea lor, alegi oferte gen Tom sau alte site-uri de comunicate cu traditie.
Asta e diferenta dintre hobby si profi.
A se vedea si la noi listele vechi de directoare articole, directoare web, parca aveam si de anunturi: mai sunt 10% online? Asta cu indulgenta.
Mi se spunea 1nesco
Confirm ce spuneam acum cateva luni. Mi-a luat o saptamana sa fac curat in ciudateniile de pe earticole.com, inclusiv cu verificare redirecturi (multe directeaza la alte minuni, content total deosebit fata de ce scria in articol).
A mai ramas sa vad ce content a ramas pe site-urile info com net, dar si pe cele .ro. Nu mai zic de tonele de linkuri invalide (nu stiau sa puna link?)
Voi reveni cu un anunt in directoare articole.
Ca idee, ajungand la concluzia lui Tom, de ce sa ramana totul gratuit dupa atata munca?
Mi se spunea 1nesco
Si eu as opta pentru niste siteuri de comunicate serioase, cu plata. Am publicat pana acum in multe, atat cu plata cat si free. Daca cel cu plata are si ceva backlinkuri bune si trafic, as da oricand 5-10 euro pentru publicare.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
parca vad si si Tom va vinde mai departe siteul dupa ce si-a marit buzunarul , si cel care va cumpara va sterge link-urile puse de Tom. Buna treaba , legea junglei.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)