haideti sa incercam sa facm si o lista cu site-uri de anunturi. atasat am pus lisat cu site-urile mele.
haideti sa incercam sa facm si o lista cu site-uri de anunturi. atasat am pus lisat cu site-urile mele.
Salut,
am publicat ieri o lista cu 1014 siteuri de anunturi din care 500 sunt folosite in aplicatia noastra (gratuite), 504 cu inregistrare si 10 cu plata.
Daca aveti siteuri care le doriti in lista le puteti sugera la aici.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 7th July 2009 la 17:41.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Salutare,
Poti sa adaugi si amestecate.ro pe lista ta
Bla bla bla...
Pentru vanzari -cumparari motociclete, poti sa adaugi si site-ul de Anunturi Motociclete in lista. Postarea anunturilor este gratuita, fiind necesar doar crearea unui cont de user. Multumesc anticipat.
Ultima modificare făcută de autosos; 7th July 2009 la 18:39.
@sourcer's si @autosos, am adaugat un link in care puteti sa adaugati siteurile noi care le gasiti, linkul pentru a adauga siteuri noi este aici.
Ultima modificare făcută de Marius Mailat; 14th December 2009 la 11:34.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
www.eanunturi.ro asta e un site interesant de anunturi
hehe, nu vazusem ca shopmania are sectiunea de anunturi si imobiliare...ce nu face lumea pentru un pic de trafic![]()
www.piataaradului.ro site de anunturi generalist pentru arad si nu numai
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)