29th April 2015, 19:26
0 out of 2 members found this post helpful.
Buna seara, este foarte usor ... si eu am avut astfel de problema si am trimis e-mail , contactat persoanele ce detineau directoarele web .. au fost foarte amabili si m-au ajutat. Uneori este mai usor sa intrebi pe seopedia sa gandeasca alti pentru tine decat sa gandesti singur. PEACE
4th November 2015, 09:54
0 out of 1 members found this post helpful.
Nu este un lucru foarte usor sa stergi linkurile de pe directoare. Dar, totusi, iata care este procedura:
1. Intra in Google Webmaster Tools in sectiunea "Linkuri catre site-ul dvs." si downloadeaza tabelul cu domeniile care dau link catre site-ul tau;
2. Contacteaza detinatorii site-urilor unde tu numai vrei sa ai link-ul expus;
3. Timp de asteptare, daca nu iti raspund, mai incearca odata;
4. Dupa alt timp de asteptare, intra in Google Disavow Links si fa un document .txt cu domeniile de la care numai vrei link (cauta pe net cum se face acest document, este foarte simplu);
5. Urca documentul .txt pe Google Disavow Links si asteapta raspunsul de la Google.
Personal, am facut acest lucru si s-a rezolvat partial, asta dupa aproximativ o luna de asteptare. Unele linkuri s-au sters, intradevar, cel putin asta spune Google Webmaster Tools. Le-am verificat si pe MajesticSEO si acesta inca le vede active.
Sper ca ti-am fost de folos, multa bafta!