Cam cat se ia pe o corectura de text 500cuvinte / articol la un volum de 30 articole?
mersi
Cam cat se ia pe o corectura de text 500cuvinte / articol la un volum de 30 articole?
mersi
Cred ca depinde de nivelul de munca. Preconizezi cat o sa lucrezi si iti calculezi pretul pe ora. Cred ca pentru corectura, intre 1 si 2 lei/100 de cuvinte e acceptabil, insa fiecare are propriul mod de a-si calcula tariful.
Ofer servicii de content writing !
Stiu, Relansat, preturile sunt foarte variate. Stiu persoane care scriu cu 10 lei / 100 de cuvinte si culmea, au clienti, sau stiu persoane care scriu cu 1 leu. De asta am zis ca fiecare isi calculeaza nivelul de munca si cere cat crede ca merita. Daca primeste ceea ce vrea, ok, daca nu, negociaza. Mie suma asta mi se pare rezonabila
. la 1.2-1.3 lei/100 de cuvinte ar insemna cam 10 lei/pagina.
Ofer servicii de content writing !
Dacă vrei o corectare așa cum trebuie, atunci prețurile sunt de la zece lei în sus pentru o pagină A4. Având în vedere că numărul de articole este destul de mare, atunci prețurile se pot negocia, desigur, persoana care prestează serviciul să accepte acest lucru.
Omu a intrebat pentru corectare nu pentru redactare. Daca vrei 1 leu pe 100 de cuvinte ar insemna 5 lei pentru un articol de 500 de cuv. Sau 2 lei/500 cuv = 10 lei. Nu ti se pare cam exagerat sa spui asa ceva. Tu ceri 50 de lei pentru redactarea unui articol banuiesc :-j
Este usor de gasit cineva care sa-ti traduca niste texte. Problema este calitatea. Pretul poate sa fie unul bun dar, ca sa poti sa traduci dintr-o limba straina, trebuie sa fii capabil sa folosesti corect limba romana. Asa ca tot redactare s-ar chema, chiar daca exista o oarecare diferenta de nuanta.
Pretul se face in functie de volum, domeniul tratat de textele in sine si calitate.
Volum mare = pret mic. Domeniu greu, gen medical, legal, nise grele = pret mare. Calitate = pret mare. Nu sunt reguli, doar o remarca de bun simt.
In general, ai parte de produsul pe care-l platesti. Poti sa ai noroc, dar este un risc pe care ti-l asumi, de la bun inceput.
1-2 lei / 100 de cuvinte e rezonabil doar daca esti la inceput, daca vrei un portofoliu, in conditiile in care exista volum.
depinde si ce inseamna corectura ... diacritice, texte traduse cu google translate sau ce anume trebuie corectat?
Daca e vorba despre asta, atunci vorbim despre ceva care se apropie de content writing. Asta in cazul in care vrei sa faci o treaba STAS si, deci, o sa reformulezi textele... plus alte corecturiEu ziceam de typo-uri si pus o virgula, eliminat cacofonii si alte chestii de genul.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)