16th February 2014, 18:05
1 out of 1 members found this post helpful.
Magazin online prin afiliere pe tema suplimentelor nutritive ?
Am un blog in nisa fitness/culturism si m-am tot gandit la metode de monetizare. Asa ca am ajuns la solutia crearii unui magazin online afiliat de vanzare suplimente si tot ceea ce mai tine de acest domeniu, pe care sa-l instalez pe un subdomeniu legat de blog.
Problema e ca in domeniul afilierii sunt total pe dinafara.
In primul rand, v-as ruga sa-mi spuneti daca credeti ca se merita sa fac asa ceva?
In al doilea rand, daca se poate face asa ceva, adica se pot selecta produsele care sa apara pe un magazin afiliat, pentru a fi numai dintr-o nisa, in cazul meu, a suplimentelor nutritive? Retele de la noi din tara au si categoria asta, de suplimente nutritive?
In al treilea rand, daca ambele raspunsuri la intrebarile de mai sus sunt pozitive, imi poate explica cineva cat se poate de detaliat cam care ar fi pasii crearii unui magazin online prin afiliere pe wordpress?
Multumesc.
17th February 2014, 15:48
1 out of 1 members found this post helpful.
Din ce inteleg, tu vrei sa-ti faci un site de afiliere pe suplimente nutritive.
Presupun ca te referi la "suplimentele nutritive" pentru sportivi.
1. Daca ai vizitatori, se merita. Daca nu, nu ...
2. Nu ma apuc acum sa caut printre advertiseri sa vad daca este vreunul cera sa ofere asa ceva, dar pot sa-ti spun ca sunt multi care ofera suplimente nutritive pentru o viata sanatoasa. Tinand cont ca eu nu agreez folosirea stimulentelor de catre sportivi (steroizi, glutamina, creatina, proteine de sinteza, etc), cred ca poti promova cu succes suplimentele naturale. Mens sana in corpore sano.
3. Tu vei face un site de afiliere in care prezinti suplimentele si oferi pentru fiecare produs link de afiliat spre magazinul care vinde acel supliment, putand sa prezinti orice produs al oricarui advertiser care te-a acceptat, din orice retea de afiliere. Nu exista limitari. Cred ca nu ar fi indicat ca tema folosita sa aiba aspect de magazin, cred ca ai mai multa credibilitate daca prezinti produsele in blogul pe care deja il ai, nici macar pe subdomeniu. Daca vrei interfata speciala pentru magazin si structurarea produselor prezentate pe categorii se pot gasi solutii.
Succesul depinde in primul rand de cat de credibil esti. Nu recomanda nimanui lucruri care ii pot dauna mai tarziu.
Bafta!