Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Magazin online prin afiliere pe tema suplimentelor nutritive ?

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit Magazin online prin afiliere pe tema suplimentelor nutritive ?

Am un blog in nisa fitness/culturism si m-am tot gandit la metode de monetizare. Asa ca am ajuns la solutia crearii unui magazin online afiliat de vanzare suplimente si tot ceea ce mai tine de acest domeniu, pe care sa-l instalez pe un subdomeniu legat de blog.

Problema e ca in domeniul afilierii sunt total pe dinafara.

In primul rand, v-as ruga sa-mi spuneti daca credeti ca se merita sa fac asa ceva?

In al doilea rand, daca se poate face asa ceva, adica se pot selecta produsele care sa apara pe un magazin afiliat, pentru a fi numai dintr-o nisa, in cazul meu, a suplimentelor nutritive? Retele de la noi din tara au si categoria asta, de suplimente nutritive?

In al treilea rand, daca ambele raspunsuri la intrebarile de mai sus sunt pozitive, imi poate explica cineva cat se poate de detaliat cam care ar fi pasii crearii unui magazin online prin afiliere pe wordpress?

Multumesc.

Mishu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    29th March 2013
    Vârstă
    55
    Posturi
    1.307
    Putere Rep
    29

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Din ce inteleg, tu vrei sa-ti faci un site de afiliere pe suplimente nutritive.
    Presupun ca te referi la "suplimentele nutritive" pentru sportivi.

1. Daca ai vizitatori, se merita. Daca nu, nu ...

2. Nu ma apuc acum sa caut printre advertiseri sa vad daca este vreunul cera sa ofere asa ceva, dar pot sa-ti spun ca sunt multi care ofera suplimente nutritive pentru o viata sanatoasa. Tinand cont ca eu nu agreez folosirea stimulentelor de catre sportivi (steroizi, glutamina, creatina, proteine de sinteza, etc), cred ca poti promova cu succes suplimentele naturale. Mens sana in corpore sano.

3. Tu vei face un site de afiliere in care prezinti suplimentele si oferi pentru fiecare produs link de afiliat spre magazinul care vinde acel supliment, putand sa prezinti orice produs al oricarui advertiser care te-a acceptat, din orice retea de afiliere. Nu exista limitari. Cred ca nu ar fi indicat ca tema folosita sa aiba aspect de magazin, cred ca ai mai multa credibilitate daca prezinti produsele in blogul pe care deja il ai, nici macar pe subdomeniu. Daca vrei interfata speciala pentru magazin si structurarea produselor prezentate pe categorii se pot gasi solutii.

Succesul depinde in primul rand de cat de credibil esti. Nu recomanda nimanui lucruri care ii pot dauna mai tarziu.

Bafta!

remy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    25
    Data înscrierii
    31st July 2012
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    145
    Putere Rep
    25

Implicit

Daca ai trafic calificat pe nisa ta si stii ce sa le recomanzi astfel incat sa converteasca cred ca sunt cateva magazine in 2 parale care ofera produsele necesare. E o sectiune cu suplimente alimentare. De acolo vei avea ce sa alegi. Incerci, testezi mai multe solutii si vezi ce iese. Variante sunt

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

O tema wordpress pt un astfel de magazin mi-ati putea recomanda?

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuze pentru dublu-post, dar a trecut ceva timp de la ultima postare si nu mi-a raspuns nimeni.

Am o alta nelamurire,poate de data asta se indura cineva sa ma lamureasca: cum sta treaba exact cu crearea unui site de afiliere tip magazin pe wordpress? Intstalez tema ca pe o tema normala, dar dupa aceea? Cum pun produsele pe site? Manual, pe fiecare in parte? Descrierea, imaginile reprezentative si preturile tot eu trebuie sa le pun, manual? Si pot pune sa dea comanda direct de la mine din site, adica sa aiba un cos de cumparaturi, sau pun doar produsul si un link spre site-ul mama ?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.125
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de Gabistul Vezi Post
    Scuze pentru dublu-post, dar a trecut ceva timp de la ultima postare si nu mi-a raspuns nimeni.

Am o alta nelamurire,poate de data asta se indura cineva sa ma lamureasca: cum sta treaba exact cu crearea unui site de afiliere tip magazin pe wordpress? Intstalez tema ca pe o tema normala, dar dupa aceea? Cum pun produsele pe site? Manual, pe fiecare in parte? Descrierea, imaginile reprezentative si preturile tot eu trebuie sa le pun, manual? Si pot pune sa dea comanda direct de la mine din site, adica sa aiba un cos de cumparaturi, sau pun doar produsul si un link spre site-ul mama ?
    Da, temele de afiliere se instaleaza la fel ca oricare altele. Acum, fiecare are nevoie de ceva in plus (sau nu). In general, temele pentru afiliere au campuri pentru fiecare detaliu (pret, descriere, imagine etc), care, bineinteles, trebuie sa fie completate manual.

LE: Uite, a treia tema de aici: Cateva teme wordpress (pe care cred c-ai vazut-o deja).
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 24th February 2014 la 17:42.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Mersi de raspuns. Da, am vazut tema, dar am gasit alta care-mi place mai mult. Diferenta e ca la cea pe care am gasit-o , in varianta demo, in cadrul fiecarui post cu fiecare produs, e doar un link care duce catre pagina site-ului mama, cea pe care mi-ai aratat-o tu, are cos de cumparaturi. De asta nu intelegeam exact cum e cu site-urile astea afiliate, se poate comanda direct de pe ele, sau se face doar trimiterea catre site-ul mama.

TabulaWeb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    26th February 2014
    Vârstă
    44
    Posturi
    30
    Putere Rep
    21

Implicit

Decat afiliere iti recomand mai bine sa oferi spatii de advertising in cadrul site-ului. Daca ai un trafic bunicel si targetat cu siguranta vei gasi clienti fie de la diverse sali de fitness, magazine online echipamente sport, magazine online suplimente, etc.

cristian14 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    7th March 2014
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Daca blogul tau este unul de incredere si ofera informatii de calitate, asta insemnand ca ai cititori fideli, ai putea incerca sa promovezi produse direct in cadrul acestuia, prin articole. S-ar putea sa converteasca mult mai bine decat un magazin propriu-zis, cu afiliere.

Incearca sa oferi recomandari si paralele intre produse.

danmarinas este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    24th April 2014
    Locaţie
    bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    11
    Putere Rep
    0

Implicit

Referitor la importul produselor de la magazin la afiliat, poti folosi un plugin care face asta automat.
    Daca te afiliezi cu 2 parale au un plugin de wordpress 2 performant product importer care te va ajuta. E ceva bataie de cap pana il setezi corect, insa functioneaza foarte bine dupa aceea.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th March 2017, 23:14
  2. Comercializarea vitaminelor si suplimentelor nutritive online
    De ConstantinLG în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th September 2013, 21:44
  3. Tema wordpress pentru magazin online
    De beatrice88 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th August 2013, 23:49
  4. Tema afiliere gratis