Rezultate 1 la 10 din 10

Subiect: Magazin online prin afiliere pe tema suplimentelor nutritive ?

Afișare hibrid

Gabistul este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd April 2013
    Posturi
    37
    Putere Rep
    0

Implicit

Scuze pentru dublu-post, dar a trecut ceva timp de la ultima postare si nu mi-a raspuns nimeni.

Am o alta nelamurire,poate de data asta se indura cineva sa ma lamureasca: cum sta treaba exact cu crearea unui site de afiliere tip magazin pe wordpress? Intstalez tema ca pe o tema normala, dar dupa aceea? Cum pun produsele pe site? Manual, pe fiecare in parte? Descrierea, imaginile reprezentative si preturile tot eu trebuie sa le pun, manual? Si pot pune sa dea comanda direct de la mine din site, adica sa aiba un cos de cumparaturi, sau pun doar produsul si un link spre site-ul mama ?

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    49

Implicit

Citat Postat în original de Gabistul Vezi Post
    Scuze pentru dublu-post, dar a trecut ceva timp de la ultima postare si nu mi-a raspuns nimeni.

Am o alta nelamurire,poate de data asta se indura cineva sa ma lamureasca: cum sta treaba exact cu crearea unui site de afiliere tip magazin pe wordpress? Intstalez tema ca pe o tema normala, dar dupa aceea? Cum pun produsele pe site? Manual, pe fiecare in parte? Descrierea, imaginile reprezentative si preturile tot eu trebuie sa le pun, manual? Si pot pune sa dea comanda direct de la mine din site, adica sa aiba un cos de cumparaturi, sau pun doar produsul si un link spre site-ul mama ?
    Da, temele de afiliere se instaleaza la fel ca oricare altele. Acum, fiecare are nevoie de ceva in plus (sau nu). In general, temele pentru afiliere au campuri pentru fiecare detaliu (pret, descriere, imagine etc), care, bineinteles, trebuie sa fie completate manual.

LE: Uite, a treia tema de aici: Cateva teme wordpress (pe care cred c-ai vazut-o deja).
    Ultima modificare făcută de Bogdan Calin; 24th February 2014 la 16:42.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 6th March 2017, 22:14
  2. Comercializarea vitaminelor si suplimentelor nutritive online
    De ConstantinLG în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th September 2013, 20:44
  3. Tema wordpress pentru magazin online
    De beatrice88 în forumul WordPress
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 16th August 2013, 22:49
  4. Tema afiliere gratis