3rd January 2014, 11:02
1 out of 1 members found this post helpful.
Aparent, in ultima vreme, h-urile nu mai conteaza asa mult cum contau inainte. Nu stiu daca s-a dovedit prin experimente sau prin corelari cum fac cei de la seomoz, dar ideea e ca au observat multe site-uri care rankeaza bine fara sa aiba h2, h3, etc. Si de aceea nu mai recomanda neaparat sa ai h2, h3, h4 in pagina, dar h1 s-a pastrat pt ca e considerat ca un fel de titlu al paginii si cam toate temele WP optimizate au pe homepate H1 fiind titlul blogului iar pe pagina postarii H1 fiind numele postarii (pt care se presupune ca vrei sa optimizezi postare respectiva).
Eu, sugerez sa se foloseasca H2, H3-urile pt a formata postarea pt useri, nu pt Google. Cand am o postare de 1500-2000 de cuvinte, vreau ca userului sa-i fie usor sa citeasca articolul, si de aceea folosesc si H2, H3, bold, etc. Sincer, nu cred sa fie o pb daca mai adaugi in plus, fortat, un H2 cu keyword-ul, dar nici sa te ajute fenomenal de mult. Dar daca pt user face sens acel H2 acolo, il ajuta sa inteleaga ca incepe un nou subpunct din cadrul articolului, atunci pune-l, fara sa te gandesti la google sau altceva.
Signatura lipsa