Faithless – Dub Be Good To Me
Faithless – Dub Be Good To Me
Prietene, nu te supara dar cred ca ai gresit forumul!
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Forum: Bar, lobby...
Orice...
Say Cheese "prietene"asta sa nu bubuim de noi insine ..
Ceva muzica la BARa, pe Heavenz l-a prins melancolia si vrea sa o dezvolte![]()
Hai sa iti fac pe plac : youtube.com/watch?v=hji4gBuOvIQ
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Si asta e pentru cei care lucreaza la ora asta : vevo.com/watch/swedish-house-mafia/miami-2-ibiza/GB1201000101?recSrc=artA&source=watch
Eh, n-am ce pierde: La Fouine Ft. Francisco - Du Ferme (Remix)
European Royal Orchestra - This Is My Song
Heavens, dupa cum spuneam, sigur ai gresit forumul. Uite ce spune regulamentul:
"Forum-ul Seopedia are ca subiect de discutie: Optimizare si promovare. Asta inseamna SEO (optimizarea pentru motoare de cautare), SEM (marketing-ul pentru motoare de cautare), promovarea online in general, si orice discutie colaterala acestor subiecte principale. Webdesign-ul, programarea, IT-ul, Hardware-ul, sunt discutii care nu fac obiectul acestui forum, si nici nu se doreste a se face. Daca doriti sa discutati aceste subiecte va rugam vizitati forum-urile dedicate acestora. Singura locatie unde puteti discuta subiecte mai lejere (insa tot legate de domeniile mai devreme mentionate), este "Bar, lobby..."."
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Putin muzica nu cred ca strica pe nimeni de cap![]()
inocent, nu este vb de muzica. Si mie imi place muzica. Ideea este ca acest fel de topicuri nu fac decat sa polueze si sa incarce forumul inutil, ba mai mult, unii vad in astfel de topicuri un foarte bun prilej de a vana posturi.
In afara de tine, toti ceilalti sunt 99% convins ca de asta au scris aici.
Eu unul nu ma astept sa gasesc pe seopedia sugestii pt muzica, daca vreau asta stiu unde sa caut, si nu aici, in alta parte.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)