2nd January 2014, 19:37
5 out of 5 members found this post helpful.

Postat în original de
Catalin Cerga
Eu am facut un articol cu multe enumerari si am rankat primul pe , (virgula) si al treilea pe etc. Din pacate nu prea au cautari.
Un alt exemplu ar fi un articol despre caldura sufocanta din california a rankat primul pe c, ca si cal. Pe 2 era un articol despre calmante.
Catalin, inteleg ca esti mare expert SEO si iti place sa faci misto de incepatori, dar asta nu-i topicul despre reputatii. Da, Matei e incepator si intrebarea e cum e, dar totusi e postata in sub-forumul "Subiecte pt incepatori". Asa ca, pastreaza-ti "glumele" tari pt topicul de reputatii si aici posteaza ceva util daca vrei sa fii de ajutor. E satuta lumea de "smecheri" ca tine 
@Matei
Nu stiu la ce te referi cand zici "Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum articolele noastre cum sunt gasite de Google"
Daca te referi la meta keywords, da, google nu le mai ia in considerare de mult, insa asta n-are treaba cu modul in care sunt gasite articolele tale.
Daca vrei sa optimizezi o pagina pt un keyword, trebuie sa-l incluzi in cateva elemente cheie din cadrul paginii, precum titlu, h1, numele unei imagini, de cateva ori in text, etc. Uite aci un ghid destul de bun, desi e cam vechi, dar principiile raman valabile in mare parte si acum: On-Page Ranking Factors - SEO Best Practices - Moz
Unul ceva mai recent si f bun, de asemenea: On-Page SEO: Anatomy of a Perfectly Optimized Page
Google incearca sa devina din ce in ce mai istet si sa "inteleaga" mai bine topicul unei pagini. Dar, daca ai keyword-ul in titlu, apare de cateva ori in text, in numele imaginii, in alt, in link-uri externe sau interne, ii acorda paginii respective o relevanta mare pt keyword-ul respectiv.
Asta-i cu optimizarea On-Page, chestii pe care le faci tu pe pagina respectiva si bineinteles pe site-ul intreg (la nivel de site e important sa faci interlink-ing intre cele mai importante pagini din site)
Apoi la partea de link building, deja e o alta discutie prea complexa
Ai destule resurse aci pe forum sau poti cauta pe google, dar vezi ca cel mai important e acum sa nu aduci prea multe backlink-uri cu keyword-ul respectiv, foloseste mai mult brand-ul, url-ul site-ului, termeni care par naturali.
Signatura lipsa