Rezultate 1 la 10 din 24

Subiect: Pe ce se bazeaza acum optimizarea SEO?

Afișare hibrid

tymbark este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    5th November 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    1.355
    Putere Rep
    50

5 out of 5 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de Catalin Cerga Vezi Post
    Eu am facut un articol cu multe enumerari si am rankat primul pe , (virgula) si al treilea pe etc. Din pacate nu prea au cautari.

Un alt exemplu ar fi un articol despre caldura sufocanta din california a rankat primul pe c, ca si cal. Pe 2 era un articol despre calmante.
    Catalin, inteleg ca esti mare expert SEO si iti place sa faci misto de incepatori, dar asta nu-i topicul despre reputatii. Da, Matei e incepator si intrebarea e cum e, dar totusi e postata in sub-forumul "Subiecte pt incepatori". Asa ca, pastreaza-ti "glumele" tari pt topicul de reputatii si aici posteaza ceva util daca vrei sa fii de ajutor. E satuta lumea de "smecheri" ca tine

@Matei

Nu stiu la ce te referi cand zici "Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum articolele noastre cum sunt gasite de Google"

Daca te referi la meta keywords, da, google nu le mai ia in considerare de mult, insa asta n-are treaba cu modul in care sunt gasite articolele tale.

Daca vrei sa optimizezi o pagina pt un keyword, trebuie sa-l incluzi in cateva elemente cheie din cadrul paginii, precum titlu, h1, numele unei imagini, de cateva ori in text, etc. Uite aci un ghid destul de bun, desi e cam vechi, dar principiile raman valabile in mare parte si acum: On-Page Ranking Factors - SEO Best Practices - Moz

Unul ceva mai recent si f bun, de asemenea: On-Page SEO: Anatomy of a Perfectly Optimized Page

Google incearca sa devina din ce in ce mai istet si sa "inteleaga" mai bine topicul unei pagini. Dar, daca ai keyword-ul in titlu, apare de cateva ori in text, in numele imaginii, in alt, in link-uri externe sau interne, ii acorda paginii respective o relevanta mare pt keyword-ul respectiv.

Asta-i cu optimizarea On-Page, chestii pe care le faci tu pe pagina respectiva si bineinteles pe site-ul intreg (la nivel de site e important sa faci interlink-ing intre cele mai importante pagini din site)

Apoi la partea de link building, deja e o alta discutie prea complexa Ai destule resurse aci pe forum sau poti cauta pe google, dar vezi ca cel mai important e acum sa nu aduci prea multe backlink-uri cu keyword-ul respectiv, foloseste mai mult brand-ul, url-ul site-ului, termeni care par naturali.
    Signatura lipsa

Claudyou este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    19th May 2013
    Locaţie
    Cluj Napoca
    Posturi
    533
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat în original de tymbark Vezi Post
    Daca vrei sa optimizezi o pagina pt un keyword, trebuie sa-l incluzi in cateva elemente cheie din cadrul paginii, precum titlu, h1, numele unei imagini, de cateva ori in text, etc. Uite aci un ghid destul de bun, desi e cam vechi, dar principiile raman valabile in mare parte si acum: On-Page Ranking Factors - SEO Best Practices - Moz

Unul ceva mai recent si f bun, de asemenea: On-Page SEO: Anatomy of a Perfectly Optimized Page
    Apreciez linkurile.

O nelamurire am dupa ce am citit cele doua articole, referitor la formatarea h1,h2,h3..h6, Brian de exemplu foloseste doar H1(desi are articole 1000+,1500+ cuvinte), in contradictoriu oarecum, cu ce am citit prin tutorialele de pe Seopedia, s-au schimbat putin regulile? e doar optiunea lui asta? Intreb in ideea in care nu scrii articole, decat de 500-700 de cuvinte, ar trebui formatate "excisiv" pentru a include cat mai multe H-uri posibil sau e suficient si H1?
    Fara semnatura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Optimizarea onpage
    De Tom în forumul Google
    Răspunsuri: 30
    Ultimul Post: 11th October 2012, 20:36
  2. Ce muzica asculti acum ? :)
    De Heavenz în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 24th May 2011, 15:44
  3. Optimizarea mai potrivita
    De RandomHero în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 3rd May 2011, 10:37
  4. Zoso live la Antena 2 acum :)
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 26
    Ultimul Post: 14th September 2010, 03:51
  5. indexare mai veche, apare acum
    De HardFly în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 25th June 2006, 11:15

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •