Salutare am si eu o nelamurire,am auzit ca Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum articolele noastre cum sunt gasite de Google?
Multumesc.
Salutare am si eu o nelamurire,am auzit ca Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum articolele noastre cum sunt gasite de Google?
Multumesc.
Pe continut. Adica tot pe keywords, doar ca si le extrage singur din continut. Nici n-ar putea fi altfel.
Pai aici e buba daca mie Google imi ia virgule paranteze si cuvinte gen "asa,si,iar" ca si keywords ?![]()
Eu am facut un articol cu multe enumerari si am rankat primul pe , (virgula) si al treilea pe etc. Din pacate nu prea au cautari.
Un alt exemplu ar fi un articol despre caldura sufocanta din california a rankat primul pe c, ca si cal. Pe 2 era un articol despre calmante.
Ultima modificare făcută de Catalin C.; 2nd January 2014 la 19:51.
Retired
Catalin, inteleg ca esti mare expert SEO si iti place sa faci misto de incepatori, dar asta nu-i topicul despre reputatii. Da, Matei e incepator si intrebarea e cum e, dar totusi e postata in sub-forumul "Subiecte pt incepatori". Asa ca, pastreaza-ti "glumele" tari pt topicul de reputatii si aici posteaza ceva util daca vrei sa fii de ajutor. E satuta lumea de "smecheri" ca tine
@Matei
Nu stiu la ce te referi cand zici "Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum articolele noastre cum sunt gasite de Google"
Daca te referi la meta keywords, da, google nu le mai ia in considerare de mult, insa asta n-are treaba cu modul in care sunt gasite articolele tale.
Daca vrei sa optimizezi o pagina pt un keyword, trebuie sa-l incluzi in cateva elemente cheie din cadrul paginii, precum titlu, h1, numele unei imagini, de cateva ori in text, etc. Uite aci un ghid destul de bun, desi e cam vechi, dar principiile raman valabile in mare parte si acum: On-Page Ranking Factors - SEO Best Practices - Moz
Unul ceva mai recent si f bun, de asemenea: On-Page SEO: Anatomy of a Perfectly Optimized Page
Google incearca sa devina din ce in ce mai istet si sa "inteleaga" mai bine topicul unei pagini. Dar, daca ai keyword-ul in titlu, apare de cateva ori in text, in numele imaginii, in alt, in link-uri externe sau interne, ii acorda paginii respective o relevanta mare pt keyword-ul respectiv.
Asta-i cu optimizarea On-Page, chestii pe care le faci tu pe pagina respectiva si bineinteles pe site-ul intreg (la nivel de site e important sa faci interlink-ing intre cele mai importante pagini din site)
Apoi la partea de link building, deja e o alta discutie prea complexaAi destule resurse aci pe forum sau poti cauta pe google, dar vezi ca cel mai important e acum sa nu aduci prea multe backlink-uri cu keyword-ul respectiv, foloseste mai mult brand-ul, url-ul site-ului, termeni care par naturali.
Signatura lipsa
N-o sa ti le ia ca si keywords, sunt termeni generali, cuvinte de legatura si atata timp cat pagina ta nu are in titlu "asa,si,iar", n-ai imagini care se cheama "asa,si,iar.jpg" cu alt-ul si title-ul "asa,si,iar" si nu se repeta "asa,si,iar" de 7 ori in pagina, e ok.
In toate paginile cu continut decent intalnesti tot felul de semne de punctuatie, prepozitii si alte cuvinte de legatura, dar asta nu inseamna ca sunt optimizate pt asta
Signatura lipsa
din ce inteleg, cred ca cel mai bine ar fi instalarea unui plugin in care sa setezi tu descrierea pe care sa o citeasca google. ceva gen All in one SEO pack (pt wordpress)
1. El a zissi eu am zis ca poate "depasi" aceasta problema daca isi seteaza singur descrierea si nu il lasa pe nea google sa ia ce vrea din articol ca si descriere.Pai aici e buba daca mie Google imi ia virgule paranteze si cuvinte gen "asa,si,iar" ca si keywords ?
2. negativul ti l-am dat pentru ca ce ai scris tu nu are legatura cu subiectul, nu oferi nici un ajutor/sugestie, doar faci un misto gratuit. Mai sunt inca 2 alte persoane care ti-au dat negativ. Asta inseamna ca nu numai mie mi se pare aiurea postul tau.
O intrebare foarte interesanta.
Am si eu cateva intrebari pentru tine: ce cauti pe seopedia? Vrei sa inveti seo? Cand te apuci?
Utilitatea forumului consta in faptul ca iti ofera GRATUIT resurse utile de informare si studiu. Ai sarit fix peste partea de informare si studiu! Ar trebui sa incepi sa citesti, sa-ti notezi, sa memorezi... si doar cand ai terminat, poti considera ca ai "nevoie" sa intrebi.
Altfel se considera o mica/mare bataie de joc la adresa unora dintre membrii forumului care si-au pierdut timpul scriind continut pentru cei ca tine (incepatori)!
off:
intrebare: am de facut o inmultire intre doua cifre, dar ma intreb acum: ce sunt cifrele?
raspuns : amuzant (vad ca te amuza cand intrebi tampenii)
@
El nu stie de ce ii vede google (),, asa,si,iar ca si keywords, iar tu ii dai bloguri cu explicatii in engleza?)
Tu scrii un post de 10 minute, in care vorbesti de seo onpage cu link-uri si detalii, iar el intreaba "articolele noastre cum sunt gasite de Google?"
Faptul ca nu-si bate capul sa citeasca efectiv nimic pe forum (intrebarile lui sunt demonstratia clara ca nu intelege efectic nimic din/despre seo), eu consider ca intreaba "la misto" si as fi raspuns ca atare. Dar a raspuns cerga si tu te-ai aprins (a doua oara astazi).
Nu stiam ca seopedia a ajuns TPU! Daca a devenit TPU, inseamna ca nu mai este o comunitate.
Daca ai o problema cu topicul de reputatii si "glumele tari", poti face un efort si sa nu-l citesti. (Nu inteleg aluziile repetitive despre topicul de reputatii, e clar ca ai o problema cu el.) A fost o zi mai prosta?
A intrebat asa:
1. Google nu mai foloseste keywords ca factor principal in a afisa rezultatele sale,ma intreb acum: articolele noastre cum sunt gasite de Google?
2. daca mie Google imi ia virgule paranteze si cuvinte gen "asa,si,iar" ca si keywords ?
tu ai raspuns:
El a intrebat niste tampenii despre keywords, iar tu vb de plugin de wp, "care sa setezi tu descrierea pe care sa o citeasca google" ?
E aceeasi "buna intentie" ca si la tymbark, dar complet pe langa (nu are legatura cu subiectul)!
------------------------------
Intrebarile erau simple:
1. cum gaseste google articolele noastra, daca nu folosim keywords
2. sunt ()'''..,,[]{}, asa, si, cum, de, iar ... vazute ca si keywords.
Atat. Restul este complet "pe langa subiect", "mistocareala", "smecherie", etc
Ultima modificare făcută de Tom; 3rd January 2014 la 04:34.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)