Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: mutare articole pe alt blog prin copy paste

Alexandru Ionut este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    35
    Posturi
    43
    Putere Rep
    22

Implicit mutare articole pe alt blog prin copy paste

Salut

Vreau să-mi mut o parte din articolele de pe un blog, pe alt blog dar prin copy-paste. Motivul este lipsa timpului pentru al doilea blog. Dacă tot îl voi lăsa să se ducă încet, vreau să-mi iau totuși o parte din articolele de pe el, în special cele în care am scris despre Belgia, despre locurile vizitate, articole care se potrivesc unui blog pe nișa turism.

Ideea e că vreau să fac totul corect și ca la carte, dar și vreau să greșesc ceva. Articolele le voi reposta cu dată nouă, ca și când le-aș fi scris în ziua respectivă. Dar asta nu înseamnă că dacă voi muta 10 articole, le voi posta toate în aceeași zi. Nu. Pe rând că nu mă grăbesc.

După ce voi copia articolele de pe blogul pe care sunt postate acum, le voi șterge. Deci nu vor apărea în două locuri, iar logic, link-ul va fi altul.

Sunt autorul articolelor și am google authorship pe ambele bloguri.

Pentru a vă da seama ce vreau să fac mai exact: am mystreet7 (nișat oarecum pe IT) și continut-irelevant (un blog făcut aiurea și din prostie). Majoritatea articolelor despre Belgia de pe continut-irelevant le voi muta pe mystreet7, unde voi crea o categorie nouă (Belgia) sau poate le voi posta în categoria offtopic. Știu că mystreet7 va deveni o ciorbă de categorii, dar mă gândesc că n-are cine să se supere atât timp cât am mai văzut bloguri care scriu și despre software, dar și despre turism. Nu vă dau exemple pentru că sunt multe.

1. Înainte de toate, credeți că fac bine? - atât timp cât de continut-irelevant nu mă voi mai ocupa.
    2. Să elimin înainte adresele articolelor pe care vreau să le mut, din Webmaster Tools? Și să aștept ceva?

Orice sfat este binevenit.

PS: prin copy-paste am să pierd comentariile, dar nu-i nici o problemă. (cu toate că aș putea muta și cu alea )

Ionut Bajescu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2013
    Locaţie
    Romania, Bucuresti.
    Posturi
    15
    Putere Rep
    0

Implicit

Wordpress nu are o optiunea de a exporta cu totul articolele? (adica cu tot cu comentarii)

Mai poti pune un 301 de la articolul vechi la cel nou.

vlad7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th October 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    60
    Putere Rep
    21

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Am facut si eu chestia asta acum ceva vreme.

1. Am copiat articolele de pe blogul vechi pe cel nou si le-am salvat in draft. Dupa ce le-am copiat le-am sters de pe blogul vechi.
    2. Am facut cerere de removal din WMT, atat search cat si cache - cam o zi a durat sa le proceseze.
    3. Dupa ce mi-a procesat Google toate cererile de removal am dat publish pe blogul nou la articolele copiate. Sugerez sa faci la fel, adica sa astepti sa ti le elimine intai pe cele vechi.

Rezultatul: articolele au fost ca noi, au primit pozitii chiar ceva mai bune in SERP.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    35
    Posturi
    43
    Putere Rep
    22

Implicit

@Ionut Bajescu: nu vreau să fac chestia aia. Vreau prin copy-paste.

@vlad7: așa mă gândeam și eu, doar că nu știam exact dacă și cât trebuie să aștept eliminarea din serp atât timp cât sunt autorul lor și am google authorship.

Solicitând eliminarea vechilor adrese cu ajutorul WMT, vor dispărea atât din search cât și din cache? Sau pentru cache e altă metodă?

vlad7 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    21
    Data înscrierii
    16th October 2013
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    38
    Posturi
    60
    Putere Rep
    21

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Cand faci cererea in WMT bifezi search+cache si dispar cu totul.

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    35
    Posturi
    43
    Putere Rep
    22

Implicit

lol... mda.. zici că-mi trecea privirea prin monitor de n-am văzut acele opțiuni.. eu băgam next, next, next . Mulțumesc că mi-ai luminat mintea mea tulbure. Păi am să mă pun pe treabă.

Oricum, mai așteptam sfaturi și în legătură cu mutarea acelor articole pe un blog de IT..

revenco_andrei este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st July 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    353
    Putere Rep
    34

Implicit

Eu as recomanda redirect 301, in acest fel URL-urile de pe noul domeniu vor pastra pozitionarea din serps a URL-urilor din vechiul domeniu.
    Bine... acum nu stiu daca platforma wordpress ofera optiunea asta, dar mi se pare cea mai ok.

Dupa ce ti s-au indexat noile pagini vei putea sterge site-ul vechi si din webmaster tools, oricum din serp o sa dispara singur dupa redirect(nu stiu acum daca articolele alea nu cumva au ceva backlinkuri catre ele).
    Probleme cu Adwords? Te putem ajuta in depistarea fraudei PPC: Xiona

Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    19th March 2013
    Locaţie
    Brugge
    Vârstă
    35
    Posturi
    43
    Putere Rep
    22

Implicit

Am început să mut ceea ce mă interesează prin copy-paste. Până acum e foarte ok. Aștept întâi să elimine link-urile, apoi le mult. Faza e că le și editez în proporție de 70-75%. Scriu cu diacritice, dar și corectez toate greșelile. Uneori reformulez fraze întregi.. Aproape că le scriu din nou.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Plugin pentru copy paste din word
    De Adelin în forumul WordPress
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 30th August 2013, 17:58
  2. Unealta Copy/Paste
    De Pîrvan Marian în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd April 2012, 18:46
  3. Caut om pentru munca copy-paste
    De Hapiuc Robert în forumul Continut web
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 4th November 2011, 14:36
  4. Alt caz de copy/paste
    De Bogdan Calin în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 30th September 2011, 22:55
  5. Limitare copy - paste ?
    De vbcypher în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 8th September 2006, 16:42

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •