Salut
Vreau să-mi mut o parte din articolele de pe un blog, pe alt blog dar prin copy-paste. Motivul este lipsa timpului pentru al doilea blog. Dacă tot îl voi lăsa să se ducă încet, vreau să-mi iau totuși o parte din articolele de pe el, în special cele în care am scris despre Belgia, despre locurile vizitate, articole care se potrivesc unui blog pe nișa turism.
Ideea e că vreau să fac totul corect și ca la carte, dar și vreau să greșesc ceva. Articolele le voi reposta cu dată nouă, ca și când le-aș fi scris în ziua respectivă. Dar asta nu înseamnă că dacă voi muta 10 articole, le voi posta toate în aceeași zi. Nu. Pe rând că nu mă grăbesc.
După ce voi copia articolele de pe blogul pe care sunt postate acum, le voi șterge. Deci nu vor apărea în două locuri, iar logic, link-ul va fi altul.
Sunt autorul articolelor și am google authorship pe ambele bloguri.
Pentru a vă da seama ce vreau să fac mai exact: am mystreet7 (nișat oarecum pe IT) și continut-irelevant (un blog făcut aiurea și din prostie). Majoritatea articolelor despre Belgia de pe continut-irelevant le voi muta pe mystreet7, unde voi crea o categorie nouă (Belgia) sau poate le voi posta în categoria offtopic. Știu că mystreet7 va deveni o ciorbă de categorii, dar mă gândesc că n-are cine să se supere atât timp cât am mai văzut bloguri care scriu și despre software, dar și despre turism. Nu vă dau exemple pentru că sunt multe.
1. Înainte de toate, credeți că fac bine? - atât timp cât de continut-irelevant nu mă voi mai ocupa.
2. Să elimin înainte adresele articolelor pe care vreau să le mut, din Webmaster Tools? Și să aștept ceva?
Orice sfat este binevenit.
PS: prin copy-paste am să pierd comentariile, dar nu-i nici o problemă. (cu toate că aș putea muta și cu alea)