Cum e mai corecta optimizarea din urmatoarele doua exemple:
"jocuri, online, gratis"
"jocuri online, jocuri gratis"
? Va multumesc pentru ajutor.
Cum e mai corecta optimizarea din urmatoarele doua exemple:
"jocuri, online, gratis"
"jocuri online, jocuri gratis"
? Va multumesc pentru ajutor.
Eu as munci pentru a doua varianta.
Nicio variantă, cred. Eu aș face un keyword research cu tool-ul de la adwords și aș găsi niște keyworduri mai puțin competitive pe anumite pagini. Nu ai cum să ieși la căutări așa de ușor pe cuvinte așa de competitive.
Dar nu se pot construi mai bine cautarile longtail pe baza cuvintelor din al doilea exemplu, pe care mi l-a indicat IonutToma?
Probabil că da. Este mult mai ușor să ieși la căutări pe poziții bune pe longtail pe pagini separate, nu poți să apari dintr-o dată pentru "jocuri online". Eu aș merge pe pagini separate cu keyworduri puțin competitive, un fel de pagini de genul site.ro/jocuri-flash-cu-masini/ încercând să ieși cu "jocuri flash cu masini". E un exemplu, nu am căutat să văd câte căutări are.
Ideea e că dacă ai un site nou, e puțin probabil să ieși la căutări repede pentru astfel de keyworduri competitive.
Am observat usurinta aparitiei intr-o pozitie buna pe longtail dintr-un astfel de site bazat pe un subdomeniu. Acum doream sa mut totul pe un domeniu cu nume mai potrivit si acolo sa incep un proiect mai bun, aici m-am grabit si era o munca titanica de realizat intr-un site destul de dezordonat.
Experienta proprie: site-ul meu de jocuri rankeaza foarte bine pe numele jocurilor. Sunt exact dupa site-ul unde a aparut prima data jocul cu numele original. La numele originale rankez primul. Si vin destule vizite si asa.
.
eu am ales a 2a varianta cu site-ul meu de jocuri si dupa cam 3 luni de adaugat content original pe el , (doar un bl am catre site-ul ala de PR 3) si e la jocuri gratis parca pe pagina 14 ... astept sa mai imbatrinesca si o sa ma tin de el![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)