Citat Postat în original de Tom Vezi Post
Deci tu locuiesti in Costinesti, si vrei sa-ti deschizi un service it, pe net? Ca sa ce?

Sa vina la tine, cei din costinesti si tuzla, care au probleme cu pc-ul, sa le repari, ce?

Exista vre-un "service it" in zona, sau imprejurimi? Dar un service de frigidere? Televizoare? masini de cusut?

Ti-ai intrebat prietenii din Costinesti, ce fac cand au probleme cu pc-ul? Sau cu calculatorul? Cum le repara?

Care e targetul tau anual? Cati potentiali clienti preconizezi? 10?

Cati vin "de pe net", si cati "de pe strada"?

Iar cei "2" de pe net, ce cauta?

Cei care cauta sa-si "rezolve it-ul", au nevoie de "branduibil", de domeniu cu termeni din engleza?

De ce depanarepc.ro este mai bun decat kakamaka.cc?

etc....
1.) Site-ul are rolul unei 'brosuri' de prezentare. Fac o campanie offline cu flyere impartite din casa in casa, stalpi.etc, in Costinesti.

2.) Momentan pot repara probleme software (haedware, nu pot, nu intru in detalii aici)...
2.1.) Mentenanta sistem (curatare registri, fisiere temporare, devirusare, defragmentare hdd, verificare bad-uri, back-up, updates, curatare de soft-uri inutile.etc). Bine-inteles, astea merg facute si prin remote control.

3.) Am aflat ca exista un 'nene' in Tuzla. Da, exista service pentru frigidere.

4.) Daca au timp si problema este software, o rezolva acasa, daca nu service...

5.) Nu am facut un studiu al pietei, nu am aceasta posibilitate...

6.) Nu stiu.

7.) De acord. Nu sunt bun la gasit nume, de acea am deschis acest topic.

8.) Poate pentru un blog de divertisment kakamaka.cc este mai bun. Pentru un service depanarepc suna mai bine.

@ender: M-am gandit la asta. Pot face service si prin remote, clientul poate fi de oriunde