4th August 2013, 18:42
1 out of 1 members found this post helpful.

Postat în original de
Vinturis Gheorghe
Buna seara! Doresc sa deschid un service it (momentan), daca treaba functioneaza intentionez sa extind aria serviciilor oferite. Problema este ca nu am gasit un nume pentru site. Vreau ceva branduibil si usor de retinut, nu trebuie sa contina obligatoriu IT in el. Extensia .ro.
Multumesc!

Postat în original de
Vinturis Gheorghe
Acum am vazut postul dvs. Locuiesc in Costinesti, in raza lui voi oferi serviciile (Tuzla, 23 August, Eforie Nord/Sud), nu cred ca vine cineva de la Mangalia, Constanta in Costinesti sa isi repare PC-ul.
Aveti dreptate, din pacate (pentru mine), nu sunt o persoana creativa cand vine vorba de nume...
Deci tu locuiesti in Costinesti, si vrei sa-ti deschizi un service it, pe net? Ca sa ce?
Sa vina la tine, cei din costinesti si tuzla, care au probleme cu pc-ul, sa le repari, ce?
Exista vre-un "service it" in zona, sau imprejurimi? Dar un service de frigidere? Televizoare? masini de cusut?
Ti-ai intrebat prietenii din Costinesti, ce fac cand au probleme cu pc-ul? Sau cu calculatorul? Cum le repara?
Care e targetul tau anual? Cati potentiali clienti preconizezi? 10?
Cati vin "de pe net", si cati "de pe strada"?
Iar cei "2" de pe net, ce cauta?
Cei care cauta sa-si "rezolve it-ul", au nevoie de "branduibil", de domeniu cu termeni din engleza?
De ce depanarepc.ro este mai bun decat kakamaka.cc?
etc....
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.