Am deschis un magazin online si as dori sa vad cateva sugestii despre ce sa fac la inceput, l-am inscris pe cateva directoare romanesti, digg, delicious, stumbleupon, sitemap in webmasters tools si cam atat... alte sugestii?
Am deschis un magazin online si as dori sa vad cateva sugestii despre ce sa fac la inceput, l-am inscris pe cateva directoare romanesti, digg, delicious, stumbleupon, sitemap in webmasters tools si cam atat... alte sugestii?
Link: Accesorii vestimentare
nu ca ash avea nevoie de reclama dar:
poti sa-mi dai o vizita aici www.shopspot.ro/parteneri/
compara preturi si viziteaza forumul wow romania
Nici nu te-ai obosit sa schimbi tema default de opencart...sau sigla :/
Nu vreau sa fiu rau, dar e vreo regula ca nu trebuie sa folosesti tema default? Sau ai vrut sa ne arati ca stii ce script a folosit omul, "l-ai prins"![]()
Mie unu mi se pare ca arata decent mult mai bine decat multe teme "custom".
katalin, continua sa inscrii siteul in directoare, sa obtii backlinkuri cam de oriunde poti.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th April 2010 la 14:19.
Tema default e dovada de neprofesionalism.
Trebuie sa creezi imaginea de brand, sa vii cu ceva nou. Tema default arata f. bine dar eu personal nu as lansa un magazin care arata la fel cu inca nspe mii care nu s-au deranjat sa schimbe tema. Ca sa nu mai zic de sigla care contine steluta din sigla opencart. Ajungi pe site dar il mai tii minte ?
Dupa ce iti "vopsesti magazinul", "lustruiesti vitrina", pui "neoane", incepi sa imparti fluturasi prin oras (aka SEO si SEM) nu crezi ?
Si nu in ultimul rand pui produse in toate rafturile (http://acvest.ro/bijuterii-inox/inele-inox, http://acvest.ro/ceasuri-de-mana, http://acvest.ro/genti-de-dama)
Nu vreau sa fiu rau, dar inca nu ti-a trecut dupa postul legat de Krumel ?
@ontopic:
katalin pune nofollow pe link-urile despre noi, cum cumpar, etc, mai putin sitemap-ul.
Ultima modificare făcută de Butcher; 13th April 2010 la 15:25.
am editat cu linkmai sus
M-am lamurit, nu-mi dau seama totusi ce ar fi trebuit "sa-mi treaca".
In postul de care spui tu iti dadusem dreptate, dar ii poluam omului topicul aiurea.
Si ca sa-ti dau din nou dreptate, partial de data asta, e ok ce-ai scris mai sus, la modul general.
Cu toate astea, tot nu m-ai convins de ce tema default da dovada de lipsa de profesionalism. Ti-am spus ca am vazut zeci de teme custom pline de erori si care aratau ca naiba, alea dau dovada de profesionalism?
Mergand pe ideea ta, si folosirea unui cms comun, poate da dovada de neprofesionalism. Sunt mii de siteuri cu aceeasi platforma in spate, nu?
Poate ca asa o fi, dar la un cu totul si cu totul alt nivel.
Pe langa asta, a vorbi de branding cand omul a lansat un magazin prin care vinde cercei, ochelari si ceasuri pe un domeniu prost ales, cu un cms open source, pe care l-a inscris in "10 directoare" mi se pare usor deplasat.
katalin, nu vad nicaieri pe site sa scrie undeva cum se face livrarea, prin ce firma, in cat timp, etc. Cred ca nu ar strica o pagina detaliata acolo in casuta Informatii.
Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th April 2010 la 15:46.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)