Daca erau doar 2 culori schimbate si "2-3" modificari minore tot nu as fi fost de acord. Era tot tema default. Asta e parerea mea. Nu e obligat nimeni sa o accepte.
emag.ro, pcgarage.ro, mediadot.ro, gsmnet.ro etc...nici unul nu a plecat cu design de nota 10. Ce pot sa iti spun sigur ca au plecat cu un design original, chit ca nu era de pus pe zengarden. Il tineai minte. Poate tie nu ti se pare importanta chestia asta, dar chiar e
esal.ro a venit pe webdesignbox.ro in sectiunea design arena, a pus premiu 10 mil parca si baietii de acolo s-au luptat sa scoata un design de calitate. Site-ul s-a nascut din prima cu un design misto la pret ok. Deci se poate.
1. Un design unic e f. important pentru ca e mai usor de retinut de catre potentialul client. Q: De unde ai cumparat ma ochelarii aia ? A: De pe un site cu un balaur verde, ochelarist si fundal roz in picatzele.
2. Designul e important sa fie placut/user friendly/etc in primul rand pentru user si in al 2-lea rand pentru ca poti fi acceptat in galerii css si sa obtii link-uri cu autoritate: (csselite.com, cssdrive.com, etc). Nici pe coolwebdesign.ro nu esti acceptat.
Sau esti dat exemplu pe forumuri sau bloguri => free links. Decat sa cumperi link-uri la inceput, cu un design tare iti cumperi notorietate. Si katalin a zis ca banii nu sunt chiar o problema.
Cu ocazia asta am devenit si ontopic cu "SEO prin design"![]()

. Era tot tema default. Asta e parerea mea. Nu e obligat nimeni sa o accepte.
Răspunde cu citat