Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Difficult site navigation

silcamataru este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    29

Implicit Difficult site navigation

/*
    We did not approve your application for the reasons listed below.

Issues:
    - Difficult site navigation
    */

Ma chinui sa aflu motivele. Ar putea fi faptul ca www.site.com redirectioneaza automat spre subdomeniu.site.com ? si in adsense cand am cerut inscrierea am scris www.site.com ?

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    50

Implicit

Da si tu link ca sa se poata pronunta lumea cu exactitate. Sfat: fa un blog pe blogger si tranteste cateva articole. Or sa te accepte lejer, iar daca site-ul asta cu care ai fost refuzat respecta ToS-ul, nu vei avea niciodata probleme.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

ccraciun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Locaţie
    Brasov
    Posturi
    82
    Putere Rep
    29

Implicit

Banuiesc ca e vorba de videocar. Nu inteleg rostul redirectului catre subdomeniul home.. si nici numerotarea meniului.

Daca e vorba de domeniul asta, eu prin "difficult site navigation" as intelege o structura prea stufoasa a linkului; incearca eventual sa elimini "category" din URL; cu toate ca probabil e un pic cam tarziu...
    Dar ce a zis Cristi e ok, poti crea un alt sit mai simplut, adaugi cateva articole, astepti sa fie indexat si in mod sigur va fi acceptat pt Adsense.
    Consultanta si externalizare servicii IT prin Suport IT

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    29

Implicit

nu nu e vorba de videocar, ala isi scoate banutii fara google, insa e la fel redirectul, care isi are rostul pentru ca in timpoul in care am construit site-ul nu puteam sa-l las pe prima pagina in curs de dezvoltare. Am pus in index.html de fatada si am facut site-ul pe subdomeniu, iar acum nu e asa usor de mutat.

la videocar sunt numerotate deoarece imi aranjeaza elementele din meniu in ordine alfabetica si doar asa am reusit sa le aranjez dupa placul meu.

mersi pentru sfat, am facut un cont pe blogger unde adaug posturi, insa odata ce asta este acceptat, nu va fi problema ca folosesc scriptul adsense pentru alt site decat cel inscris ?
    (scuze daca pare intrebare prosteasca, insa nu am folosit adsense pana acum :p)

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    29

Implicit

se putea sa nu-l accepte deoarece inca nu a fost indexat ?

acum are toate paginile indexate, mai incerc odata

Cristi G este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    32
    Posturi
    1.664
    Putere Rep
    46

Implicit

Citat Postat în original de silcamataru Vezi Post
    nu nu e vorba de videocar, ala isi scoate banutii fara google, insa e la fel redirectul, care isi are rostul pentru ca in timpoul in care am construit site-ul nu puteam sa-l las pe prima pagina in curs de dezvoltare. Am pus in index.html de fatada si am facut site-ul pe subdomeniu, iar acum nu e asa usor de mutat.

la videocar sunt numerotate deoarece imi aranjeaza elementele din meniu in ordine alfabetica si doar asa am reusit sa le aranjez dupa placul meu.

mersi pentru sfat, am facut un cont pe blogger unde adaug posturi, insa odata ce asta este acceptat, nu va fi problema ca folosesc scriptul adsense pentru alt site decat cel inscris ?
    (scuze daca pare intrebare prosteasca, insa nu am folosit adsense pana acum :p)
    Nu, la fel am facut si eu. Mi-am facut initial cont pt un website in lb romana, si in 3 luni de zile tot pending era. Mi-a zis un tip sa-mi fac cont pe blogspot si sa fac alt cont adsense cu blogul ala abia creat. Ghici. In 3 ore era activat, ready to go.
    Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.

Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    5th March 2009
    Posturi
    228
    Putere Rep
    29

Implicit

mersi, inca astept :p

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •