Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: Pareri Si Sugestii Site Imobiliare

Mizou este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Implicit

www.ambientimobiliare.ro de asta este vorba

este firma fratelui meu
    As dori niste pareri pertinente in legatura cu designul, functionalitatea si partea de SEO
    A fost cam primul proiect in care m-am documentat in domeniul SEO, de aceea probabil
    mai am mult de lucru la el.

Ce as schimba acum la optimizare:

-rewrite mode pentru paginile secundare
    -o periere a cuvintelor cheie - limitare la cele relevante
    -mai am o problema cu textul adresei - apare uneori in fata la cautari in google

momentan e indexat tot in google, are page rank 0 si mi-a prezis un pagerank 4 la el
    nu as vrea sa mai fac modificari pana dupa reactualizarea la page rank

ce alte metode de marire a traficului mi-ati mai recomanda: adwords, bannere, linkuri cumparate?

multumesc mult anticipat

p.s. mai am o mica intrebare si o sa o pun tot in topicul asta: nu mai stiu sigur daca l-am inscris in dmoz sau nu, cum pot verifica si ce se intampla daca il inscriu a doua oara: pot sa pierd listarea doar din cauza asta? :unsure:

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

In mare parte, ai dat singur importantele solutii.

Ambient Imobiliare-agentie imobiliara- inchirieri, vanzari ...
    Ambient Imobiliare Bucuresti - intermediem toate tipurile de tranzactii imobiliare, oferim servicii consultanta.
    www.ambientimobiliare.ro/
    Crezi ca te avantajeaza cu ceva descrierea asta?? Defapt, vezi decrierile la fiecare pagina.
    Link-ul din logo trimite catre index.php. Nu e bine.
    Robots.txt??

Alege o categorie in DMOZ si trimite-l. Nu adauga un site doar ptr ca ti-ai dori sa fie intr-o categorie "de vazä", ci adauga-l intr-o categorie care sa te poata cataloga bine. Daca il adaugi eronat, site-ul o sa fie trimis dintr-o categorie in alta. Si o sa ai de asteptat mai mult timp.

SPor.
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Dan.Rades este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    3rd March 2006
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    42
    Posturi
    275
    Putere Rep
    35

Implicit

Salut!

In primul rand o sa vorbesc de design:

- dupa mine, nu cred ca ai ales cea mai buna solutie. adica ar fi trbuit sa mergi spre un site de branduire a firmei Ambient. asa arata ca un simplu site de anunturi imobiliare. ce vreau sa spun prin asta: ar fi trebuit o descriere mai in amanunt a firmei, folosirea unei imagini brandlike(o familie fericita langa o casa etc), mutarea coloanei din dreapta in stanga - are rost si pentru aspect si pentru SEO(spideri citesc pagina incepand din stanga sus, stanga dreapta, deci mai intai o sa iti citeasca toata coloana din dreapta pana sa ajunga la continutul principal)
    - probleme cu codul paginii:
    - desi ai 3 fisiere css ai o gramada de inline styles
    - solutia alesa la meniu nu e cushera: puteai sa mergi pe un meniu full css tinand cont ca nu ai nevoie de nivele multimple in el(deci nu ai fi avut probleme cu nici un browser). Aveai codul mult mai aerisit, nu te mai complicai cu javascript. De asemenea nu vad rostul folosirii de imagini in elementele principale ale meniului: nu folosesti un font deosebit sau ai si alte elemente grafice in el, sunt salvate cu optiune de compresie high ceea ce le da un aspect nesmooth(sau sa zicem pe romaneste neregulat,un pic din topor ca iara ma cearta toto ). Chiar si asa nu ai alt/title pe ele. Oricum, in stadiul in care ai acum pagina, nu are rost sa mergi pe varianta dropdown: ai posibilitate de cautare si in coloana dreapta si in pagina.
    - probleme cu dimensiunile: si in Firefox si in IE imi apare bara de scroll orizontala. Asta da un aspect de nefinisat/neprofi siteului(cel putin mie)
    - cautarea dupa ID: e o chestie care provoaca confuzie, si prea putin utila(stiu o sa zici ca daca omul vede un anunt interesant, noteaza idul si cand mai revine in pagina cauta dupa el. dar mai bine ii oferi posibilitate de bookmark la anuntz)
    - imaginile de la Oferta speciala sunt prea mari(adica sunt mai mari decat dimensiunea la care sunt afisate). fa-le un resize
    - tabelul in care sunt afisate rezultatele cautarii este confusing: acelasi link este pus si pe onclickul rowului si pe toate elementele din tabel(imagine/id/tranzactie/imobil/oras...) si ai senzatia ca sunt linkuri diferite

- in locul flashului de reclama la global-tech foloseste un gif animat. iti creaza probleme la validare(singurele probleme de altfel pentru validare cu HTML transitional), si folosind o imagine castigi backlink si transfer de keywords

Legat strict de seo:
    - fa cat mai repede regula de rewrite
    - fa un sitemap
    - din titlu Ambient Imobiliare-agentie imobiliara- inchirieri, vanzari, apartamente, birouri, terenuri, vile, spatii comerciale as scoate sintagma agentie imobiliara(e redundanta si incarca titlu) si as pune la sfarsit Bucuresti
    - nu ai alt/title pe imaginile si linkurile din pagina
    - as mai rafina keywordurile de pe pagina principala
    - keywordurile de pe paginile secundare nu sunt bine alese, adica ai aceleasi keyworduri si pentru pagina cu inchirieri apartamente cu 2 camere si pentru pagina cu vanzari garsoniere. ar trebui sa fie ceva de genul: vanzari apartamente, 2 camere, Bucuresti
    - le fel si cu descriptionul
    - titlul de pe paginile secundare(si inchirieri si vanzari) e prea sec Ambient imobiliare - Oferte. Ar trebui sa fie ceva de genul Inchiriere apartamente 3 camere - Oferta Ambient imobiliare

Ma rog e mult de discutat pe parte de seo, si e destul de dificil de facut eficient atunci cand ai facut designul fara sa ai seo in mine(si cunostinte despre el evident).
    Succes in continuare.

Edit: ai bagat siteul in directoare? am vazut ca google nu arata ca ai avea backlinks pe el(nu am facut decat o simpla cautare nu am stat sa verific pe toate dcurile) Oricum aici o sa gasesti o lista destul de mare cu directoare in care poti sa il inscrii

Mizou este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th April 2006
    Posturi
    17
    Putere Rep
    0

Smile

multumesc mult pentru reply-uri

Dan.Rades ai dreptate in majoritatea observatiilor
    referitor la design, am mers pe un site cat mai usor de navigat, care sa ajute vizitatorii si sa le puna la dispozitie cat mai multe optiuni, as merge in viitor pe o imagine mult mai personalizata, cand voi avea si ceva mai multe resurse la dispozitie
    nu stiu ce sa zic la pb cu scrol-ul orizontal, mie nu imi apare nimic de genul asta
    stiu de dimensiunea celor 3 imagini de la of speciale dar deh - mai sunt si programatori lenesi
    cautarea dupa id e foarte utila si majoritatea utilizatorilor sunt educati in privinta asta

legat de modificarile pentru SEO este recomandat sa le operez acum sau e mai bine sa mai astept(un update de Pr or something like that)

Krumel i-am dat astazi add in dmoz, la categoria ro>imobiliare
    intrebare: conteaza atat de mult robots.txt?

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

Nu, nu conteaza nimic. Nici validarea, nici robots.txt, nici meta description sau meta keywords.
    Nimic din toatea astea nu conteaza. Ne place doar, noua unora, sa ne batem gura de geaba.
    <_<
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Lasa-l pe krumi .. E intr-o stare el asa dimineata.

Robots.txt, conteaza doar daca vrei ca log-urile de server sa nu iti mai inregistreze 404-uri (pt ca motoarele cauta fisierul indiferent daca el exista sau nu), si doar daca vrei sa excluzi anumite zone din website, pt indexare.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri si sugestii SEO
    De Nosfer în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 13
    Ultimul Post: 21st August 2008, 13:29
  2. Pareri si sugestii
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 31st December 2007, 00:09
  3. Pareri , sfaturi , sugestii
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15