Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 14

Subiect: Pareri si sugestii SEO

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit Pareri si sugestii SEO

Site-ul meu de tuning auto are aproximativ 8 luni si un traffic zilnic de 1,600-2,200 unici/zi din care marea majoritate vin din Google si Google (Images). Continutul e 100% unic, are foarte multe backlinkuri related si rankeaza excelent pentru multe articole dupa titlul lor.

Am reusit sa-l duc pe locul #24 pt "car tuning", #22 pt "auto tuning" si #10 pt "tuning news" [keyword-urile principale]. Voiam sa va intreb ce modificari i-as mai putea aduce [in afara de.. backlinkuri noi related] ca sa mai urce cate putin pentru keyword-urile principale. Momentan primeste mult mai multe vizite pentru articole decat pentru cuvintele cheie principale.

site: Car tuning.

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    31

Implicit

Arata f bine, dar cam seamana cu ceva Microsoft theme!
    Cat despre SEO: tag cludu cela.... nu stiu unde citisem recent ca incepe google sa dea cu picioru in ele si sa le zica: spam!

Taguri de description si keywords ai, plus ca e wordpress, deci nu prea ai ce sa-i mai faci!

Eventual pentru fiecare post sa pui cate un text: 200-323 de cuv si niste backlinks!

Si evident sa fie curatat de greseli gramaticale in cazul in care acestea exista!

Felicitari pentru munca depusa! Is convins ca nu e dejaba!

Keep up the good work!
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

e facut chiar bine.. taguri, titluri, texte cu bold, multe linkuri interioare..
    dar am intrat si pe site-ul tau nosfer.org si am vazut ca mai o gramada de alte bloguri pe diferite teme.. dar cu acelasi design de blog..
    chestia e ca google nu prea apreciaza asta.. chiar daca e continut diferit.. vede cateva zeci de site-uri care sunt linkuite de acelasi site.. hmm.. cam suna a spam pt el../ea

google ads de deasupra pozei e enervant cand e pus langa toate tagurile alea.. nu ar fi mai vizibil sa il pui sub poza?
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Mihai Gianu este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th August 2007
    Posturi
    388
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de forapathy Vezi Post
    dar cu acelasi design de blog..
    chestia e ca google nu prea apreciaza asta.. chiar daca e continut diferit..
    alo gradinita! se aude acolo in spate? abereziii...

Broscoi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    17th July 2008
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    1.295
    Putere Rep
    38

Implicit

Din punct de vedere SEO siteul este un proiect foarte ambitios ,cu multe keyworduri pe pagina .Tocmai din aceasta cauza a aparut si un fenomen de dilutie . Am observat ca ai luat masuri de repetare a keywordurilor in <title> ,description,tagul keywords, in corpul paginii etc. Tagul h1 ,de fapt tagurile h1 pentru ca ai mai multe ,te-ar fi putut ajuta destul de mult in cazul in care acesta ar fi incorporat aceste keyworduri ( si in plus ar fi si unic pe pagina ) . Probabil ca titlurile de articole din h1 iti aduc vizitatori care vin pe numele modelelor de masini inscrise aici . Daca pe langa ce exista in h1 ,nu ar arata ca nuca in perete si un keyword strecurat aici , ar putea fi o solutie de influentare pozitiva pe keywordul introdus . Altfel :
    1.poti sa scoti part din <title> -urile paginilor 1-41 deoarece nu isi are rostul intr-un tag asa de important
    2.tagul description este acelasi pe toate paginile deci fa fiecare pagina cu description-ul ei
    3.e de preferat ca si tagul keywords sa nu fie chiar identic pe fiecare pagina
    Site-ul este forte atractiv .Se vede ca ai muncit cu pasiune la el.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    42

Implicit

Ai zis cumva continut unic 100%? FT vs EM
    Nu stiu care e vinovatul in situatia asta dar cert e ca nu e continut unic.

In rest site-ul e ok, nu prea vad ce sugestii SEO (onpage) se mai pot oferi - Wordpress ofera deja totul.
    Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 20th August 2008 la 23:27.

forapathy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    7th May 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    39
    Posturi
    212
    Putere Rep
    33

Implicit

Citat Postat în original de kis Vezi Post
    Ai zis cumva continut unic 100%? FT vs ET

In rest site-ul e ok, nu prea vad ce sugestii SEO (onpage) se mai pot oferi - Wordpress ofera deja totul.
    dupa ce am vazut ca are mai multe bloguri cu aceasi tema.. doar continut diferit.. am cautat si eu si mai gasit cateva "preluate"..
    in cazul asta.. ar fi bine macar sa adauge inca o propozitie proprie la inceput.. si inca una la sfarsit..
    la mine a mers bine smecheria la niste site-uri de afilieri in care ofereau si ceva texte.. dar care mai apareau pe inca sute

@Mihai Gianu
    mai baiete! ce ai? am vazut ca mai comentai aiurea si prin alte postari.. ai
    daca ai ceva de spus pe subiect.. zi.. si argumenteaza..
    daca tu stii contrariul.. arata-mi unde ai citit.. sau ce teste sau proiecte ai realizat de esti asa de impotriva..
    eu sunt gata sa invat oricand..
    Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.

Nosfer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    7th July 2008
    Locaţie
    Sibiu
    Vârstă
    37
    Posturi
    1.196
    Putere Rep
    34

Implicit

Citat Postat în original de kis Vezi Post
    Ai zis cumva continut unic 100%? FT vs EM
    Articolul initial a aparut la mine si probabil l-a rescris asta cu Expert Motor fiindca vad ca are destule greseli gramaticale pe care eu nu le am sunt destui care fac excerpts din articolele mele si de obicei ii contactez pe toti sa-i intreb de sananatate daca nu imi dau un backlink acolo Imi verific foarte des site-ul cu copyscape si chiar si la articolul ala nu il vede duplicat.

@forapathy
    o gramada de alte bloguri pe diferite teme.. dar cu acelasi design de blog..chestia e ca google nu prea apreciaza asta.. chiar daca e continut diferit.. vede cateva zeci de site-uri care sunt linkuite de acelasi site..
    Sunt o multime de retele de bloguri care au un site mama unde sunt linkuri catre toate site-urile lor. eu am doar cateva dintre ele acolo si nu ar trebui sa fie nici o problema. Merg pe varianta cu o singura tema cat mai functionala pentru toate blogurile mele. Ar trebui sa-mi comand in curand o tema unica dar toate la timpul lor

Asta cu descrierile unice pentru fiecare pagina nici nu stiu cum s-o fac sincer din wordpress. Am All in one SEO Pack si el face optimizarea on-page, in rest eu lucrez la titluri, cuvinte cheie ingrosate, linkare interna si in "spate" ca sa-l urc in SERPs. Mai trebuie backlinks related pana la urma probabil.

Andrei Luca este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    2nd April 2007
    Locaţie
    Iași
    Posturi
    522
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Nosfer
    Imi verific foarte des site-ul cu copyscape si chiar si la articolul ala nu il vede duplicat.
    Site-ul respectiv l-am gasit prin Copyscape, altfel nu deschideam subiectul.
    Ultima modificare făcută de Andrei Luca; 21st August 2008 la 00:16.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    36

Implicit

Nosfer, tu stii ca la inceput, dupa primul tau post, am vrut sa te strangulez cu cablul de la net. Dar dupa ce ti-am vazut din site-uri, am vazut ca esti om harnic Si blog-ul asta arata bine, la fel si nosfer.ro (stiu, e template, dar multi iau template-uri faine si le transforma in gunoaie).

Ca sfat constructiv, as corecta link-ul de la RSS:

"Stay update with this site articles" ar trebui sa fie "Stay up to date with this site's articles" sau "Keep yourself updated with this site's articles". Ma rog, chestie minora oricum.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Pareri/sugestii magazin ochelari
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 24th March 2010, 00:12
  2. Pareri si sugestii
    De SeerKan în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 30th December 2007, 23:09
  3. Pareri , sfaturi , sugestii
    De midanius în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 15