Ultima modificare făcută de Nosfer; 21st August 2008 la 04:10.
nu ziceam ca e foarte rau.. ca nu o sa iti baneze site-uri ca au aceasi structura...
dar daca o luam logic.. stim ca google cauta continut original si la fel si cod original.. daca el vede cateva zeci de site-uri cu aceiasi structura.. si mai ales ca le ai si linkuite intre ele.. nu e chiar un plus
si ai si avantaj ca sunt bloguri.. ca poti schimba designul fara sa pui din nou tot continutul![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
@foapathy
Nu stiu ce sa zic la faza cu aceeasi structura... sincer imi permit sa te chiar contrazic
Gandeste-te ca fiecare coder isi standardizeaza la un moment stilul in care introduce codul in pagina, standardizare care inseamna implicit clonarea codului.
Cum scriu codul pentru un site, asa il voi scrie si la urmatorul. Ma refer la tag-uri samd.
Gandeste-te cate wordpress-uri, vbBulletin, phpVb, IPB, Joomla, Mambo si alte CMS-uri exista. Ar fi absurd daca google ar face caz pe marginea cod-ului.![]()
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
pai da man stiu.. dar nu ai niciun bonus daca daca folosesti aceasi structura... si nu ma refer doar la codul html ci si css ca si asta e verificat de google..
nu mai bine sa faci ceva schimbari sa ai ceva original si astfel sa obtii un bonus .. cu toate ca poate e foarte mic..
stii e ca si cand erai mai mic la scoala si mai aveai nevoie de 10 sutimi sa treci si tu la mate
totul conteaza.. nu prea te poti baza pe.. "hai ca merge si asa".. asa daca chiar vrei sa tragi cat mai mult de rezultatele alea
eu am avut o serie de site-uri pe aceasi structura.. si apoi am facut cate una pentru fiecare.. dar.. am marit si nr de pagini.. asa ca nu am date deloc exacte sa vad cat de mult influenteaza asta
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)