Am si eu nevoie de ceva ajutor/sfaturi privind optimizarea site-ului www.webcms.ro
Multumiri in avans.
Am si eu nevoie de ceva ajutor/sfaturi privind optimizarea site-ului www.webcms.ro
Multumiri in avans.
Stiu ca am cateva mici erori de validare cod, o sa le rezolv, dar in rest as mai putea face ceva pentru optimizare?
bara aia de navigare nu prea se comporta cum ar trebui..
daca dai click pe Lectia 1 sa zicem si apoi pe primul tutorial.. apare Sitemap..
daca dai click pe al 2-lea nu mai apare nimic..
si daca dai click pe alegerea domeniului.. apare cu total alta bara de navigare
in afara de faptul ca merge cam grelutz asta din cauza joomla cu siguranta nu am mai gasit nimic![]()
p.s. poate faci un tutorial despre cum sa transformi un design intr-un template pentru joomla, implementarea unui design defapt![]()
Scriu, rar, pe point47 diverse tips&tricks in web-dev.
Un site foarte riguros, bogat in informatii si atractiv in acelasi timp . Din pdv SEO este foarte bine optimizat , situl fiind pe prima pagina pentru keywordurile pe care ti le-ai propus . Situl are un websitegrader de peste 95 ceea ce nu e din drum si dovedeste ca stii cu Google .
Singurul cuvant cheie care face exceptie si care probabil a ramas tinta ta in continuare este cuvantul cheie site ( alaturi de urcarea cu cateva pozitii pe keywordul joomla ) . Faptul ca pe expresia site gratis ai o pozitie buna in G , desi nu e o garantie , e o premisa pentru obtinerea , in timp , a unor rezultate bune pe cuvantul cheie site . Daca am vedere concurenta pe acest keyword ( ~4,5 mld. raspunsuri ) , nu sunt eu foarte in masura sa-ti dau un sfat din cauza experientei mele limitate , dar intrucat e un forum de discutii libere , am sa incerc si eu o opinie bazata mai mult pe cateva constatari simple dacat pe o experienta complexa.
Dincolo de mici chestii punctuale de genul introducerii cuvantului site si in metatagul description al paginii sisteme-de-management-al-contentului.html ( pagina in care site este keyword ) , ca si consideratie generala ,cred ca micsorarea dilutiei keywordurilor ( in titlu , description ,h1 etc. ) ar putea avea o influenta pozitiva . Ma refer la rezervarea unei pagini in care site (si chiar joomla ) sa fie daca nu singurul keyword pe pagina cel putin keyword principal dandu-i densitate si proeminenta necesara .
Situl este foarte reusit. Felicitari !
Va multumesc mult pentru mesaje.
@forapathy - da sunt probleme din cauza SEF-ului la pathway o sa vad ce pot face sa le modific.
@Broscoi - o sa iau la "mana" paginile create sa verific din nou key's si sa fac cateva articole separate care sa "ridice" principalele keywords.
Din pacate nu am destul timp sa ma ocup de site - am lucrat la el printre picaturi, dar merg inainte![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)