Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 33

Subiect: adsum.ro

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    31

Exclamation adsum.ro

Asta e un site recent facut pentru o firma de mediere si consultanta in domeniul medierii conflictelor samd.

Cand au apelat la mine nu au avut nimic: logo sau culori. Singura chestie pe care au avut-o a fost acel ADSUM scris cu caracterele acelea.

Mi-au spus ca vor ceva cu o sfera, ceva simplu, dar totusi nu chiar ordinary... dupa cateva teste au ajuns la concluzia ca ce este acum online este ceea ce le place cel mai mult.

Mie imi place ca e simplu si imi place font ala...

2 Pagini sunt goale pentru ca inca nu am primit continutul la ele.

Idei de imbunatatire am si eu.. evident ca nu gratis pentru beneficiar, dar vreau sa vad daca am scapat ceva din vedere!

Si da... si aci am uitat de favicon.. nu prea is pretin cu ele

Siteul: Formare mediatori
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Daniel este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    21st May 2008
    Locaţie
    Bucuresti(pt moment)
    Posturi
    493
    Putere Rep
    34

Implicit

culorile mi se par cam ...dure.
    pentru un birou de mediere ma asteptam la niste culori mai vesele
    cred ca e prima data cand vad text scris intr-un cadran negru, dar cu un fundal alb.
    iar logoul..mi se pare mie sau e un pic blurat?

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

la prima vedere ti se pare ca e un site cu desene animate sau joculete..in nici un caz nu arata ca un site a unei firme de consultanta . Fontul acela nu mi se pare deloc potrivit pentru un astfel de site
    :)

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    31

Implicit

E important de retinut ca asta au ales ei dupa cateva variante
    Logo-ul este putin blurat.
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Emil Chelariu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    1st March 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Posturi
    622
    Putere Rep
    36

Implicit

clientii trebuie "educati", trebuie sa faci asa cum vor ei decat daca e ultima solutie. Zilele trebute vorbeam cu un client despre realizarea unui site pentru scoala postliceala si imi spunea ca vrea pe site ceva sa atraga atentia, ceva de genul unor gifuri animate si alte porcarii. Nu am plecat de la el pana cand nu i-am scos asta din cap
    :)

Seinfeld este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    20th May 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    863
    Putere Rep
    37

Implicit

Daca asta au ales ei din mai multe variante, nici nu vreau sa imi imaginez cum aratau restul variantelor.
    Nici spatiul ala alb lasat sus nu mi se pare prea inspirat.

Nu arat deloc ca un site pentru o firma, mai degraba ma duce cu gandul la un joc pentru copii cu vrajitoare. Si tot siteul are 3 pagini?

Are vreun sistem de contorizare a vizitatorilor?
    Vă mai aduceți aminte de jocurile copilăriei ?

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    31

Implicit

Ete sistem de contorizare Ideea e ca site-ul se vrea a fi doar "un loc de unde pot afla informatiile" despre cursul acela si de unde pot descarca acele fisiere.

Cat despre educatul clientilor aici tind sa te contrazic... acum 2 ani am fost angajat la o firma si atunci intrasem in campul fortei de munca de la statutul de freelancer deloc experimentat... aproape nu stiam nimic, dar a fost destul pentru ei... defapt stiam flash cat sa fac un site in flash si ma jucam cu animatiile.

Bun... ca sa vedeti ca parerea clientului conteaza, uitati-va la autosportsystem.ro

Asta a vrut clientul.. nu am putut nici cum sa-mi conving seful ca nu e ok, ca trebuie discutat, ca trebuie facut cumva ca sa fie schimbata hidosenia aia. Nu s-a putut, aia a ramas si banul a venit.

Eu stiu ca acuma asta e un fel de mercenarie sau prostitutie, dar sincer sa va spun, dupa cateva ture de clienti, m-am saturat sa incerc sa-mi impun punctul de vedere. Le prezint optiunile, evident care pot fi lucrate si imbunatatie deoarece nu sunt un webdesigner in adevaratul sens cu mai degraba un profan care incearca si el, insa tind sa cred ca am ceva mai multa xp decat clientul. Si incerc sa-i explic si totusi el vine cu: dar totusi nu crezi ca aia ar arata mai bine asa?

Pana la urma cedez din urmatoarele motive:
    1. ma intereseaza banul.. mai ales daca este vorba de un client roman.. nu vreau sa-mi mai frec capul aiurea cu oameni cretini si needucati... am vorbit de educatia online a clientului in postul de introducere
    2. nu castig nimic daca petrec nu stiu cate zile discutand pe concepte web cu cineva care nu are habar de ele
    3. desi este lucrul meu, pot arata si altceva si pana acum in Romania clientii cand cer un portofoliu, cer mai mult acel portofoliu sa vada cu cine au lucrat si daca ai lucrat... nu si CUM ai lucrat si cat de multumiti au fost de munca ta!

Adrian Poputoaia este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    2nd October 2007
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post
    3. desi este lucrul meu, pot arata si altceva si pana acum in Romania clientii cand cer un portofoliu, cer mai mult acel portofoliu sa vada cu cine au lucrat si daca ai lucrat... nu si CUM ai lucrat si cat de multumiti au fost de munca ta!

Vreau sa iti spun ca am cautat foarte multe firme din Romania care sa imi faca un proiect(partea de design),decizia mea finala a fost luata dupa CUM au lucrat la celelalte proiecte ce le aveau in portofoliu.
    Nu m-am uitat cu cine au lucrat ,insa ce au lucrat a contat, 85%

Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    38
    Posturi
    144
    Putere Rep
    31

Implicit

Bine... dar gandeste-te ca tu stii ce cauti si stii ce vrei pe cand majoritatea firmelor: comert sau nu stiu eu ce, nu au nici cea mai mica idee cum sa abordeze partea online.

Sunt firme care vor ca intregul concept de identitate pe care il au la un anumit moment din timp, sa fie transpus in mediul online. Din pacate in cele mai multe cazuri nu se pune problema de asa ceva intrucat toata lumea vrea sa fie altfel, cat mai eyecandy si inovator ca vezi Doamne tine de orgoliu nu si de performanta.

Cel cu masinile a replicat ceva de genu: bine ma eu repar masini.. site-ul e asa ni.

Atunci ce sa mai comentez?

dublutz este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    3rd October 2007
    Vârstă
    41
    Posturi
    175
    Putere Rep
    33

Implicit

Printre multe alte nepotriviri, cred ca ar trebui sa renunti la spatiul, foarte mare si gol, din partea superioara. Gandeste-te la rezolutia utilizatorului, si incearca sa il scutesti de cat mai multe operatiuni. Eu ca utilizator, sunt un lenes si ma plictisesc repede. Imi place sa vad informatia clara in pagina fara sa stau prea mult sa caut.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •