Inteleg ca textul ti-l " livreza " clientul , dar totusi ,nu era mai simplu, in programul de formare pe zile , sa se mentioneze ca in fiecare zi programul cuprinde pauza de masa... sau pauza de masa e keyword ?!
Inteleg ca textul ti-l " livreza " clientul , dar totusi ,nu era mai simplu, in programul de formare pe zile , sa se mentioneze ca in fiecare zi programul cuprinde pauza de masa... sau pauza de masa e keyword ?!
la text chiar nu ma intereseaza ce mi se da.
Atata timp cat nu aud keywords like: optimizare, seo nu ma intereseaza pentru ca nu imi asum responsabilitatea creari unui text pentru un client sau altul, fara sa mi se ceara acest lucru
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
iti dau nota 5 la partea de design....![]()
mersi de nota... dar.. tip: am cerut sfaturi de imbunatarie nu noteca alea nu ma ajuta
Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.
ca sfat eu zic sa`l refaci...si sa schimbi culorile alea oribile![]()
dupa cum am spus si mai sus: asta a fost ceea ce a dorit clientul.. ceea ce si-a ales. Nu am de ce sa-l fac din moment ce partea aia de bataie de cap: facut de design pe placul clientului a trecut.
Nu zic ca nu as putea reface si sa-l fac mai altcumva, mai viu, mai not cartoony ca toata lumea se leaga de cartoons (MIE IMI PLAC CARTOONS), dar nu are nici un rost din moment ce am trecut de etapa aceea!
![]()
Eu cred ca are rost pt. ca o sa pui lucrarea in portofoliu si o sa o vada urmatorul potential client. Daca nu o sa ii placa... o sa stea pe ganduri.
Iti garantez ca nu e asa pentru ca am trecut prin genul asta de intrebari si rezultatul a fost: the don't care!
Nu stiu.. se uita asa.. informativ, dar pana la urma urmei clientul e stapanul!
Ma repet.. sfaturi de imbunatatire! Nu refa-l samd!
Is curios.. poate fac un post cu un mic concurs... care poate sa refaca site-ul pe ce e acuma!
Sa-l faca mai attractive, dar sa nu schimbe structura, culorile s-alte chestii
Cel mai bun sfat de inbunatatire l-ai primit deja.
Refa site-ul! Pe langa asta, la un site de 3 pagini fara functionalitate nu prea ai ce zice.
2 intrebari, citi ani ai si cit ai luat pe el?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)