Nu m-am bagat pana acum in thread-ul asta, ca sunt coleg cu dogster si n-am cum sa fiu obiectiv. Nu e cel mai bun design al lui poate, dar omul a venit sa ceara o parere constructiva. Cum sa faca din ce i-a cerut clientul, ceva care sa arate cat de cat ok.
De exemplu, dupa parerea mea, la blocul ala de text, o poza ar face minuni, si pentru cititori, si pentru aspect. Asta e un sfat constructiv.
"ma baiete cati ani ai?" sau majoritatea raspunsurilor lui Mihai Gianu nu sunt constructive, ba au tenta de insulta. Exact la fel e peste tot pe forum cand cineva cere o parere, incearca sa promoveze ceva, sa faca un concurs, sa vanda ceva: din 10 comment-uri, 2 sunt constructive, 8 sunt "bine ma, io stiu mai bine". Parca incercam sa ne scapam de atitudinea asta, nu?
Ok, sa revin la constructiv. Ce as imbunatati/schimba eu:
1. As formata altfel textul, poate cu box-uri, pentru ca daca e intins tot pe o pagina (mai ales fara poze) si pentru ca e destul de mult, da a wall of text.
2. As scoate marginea aia albastra si as inlocui-o cu un pattern, un degradee liniar, niste umbre, ceva.
3. Logo-ul nu e foarte citibil cu blur-ul ala.

Răspunde cu citat