Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234
Rezultate 31 la 33 din 33

Subiect: adsum.ro

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu m-am bagat pana acum in thread-ul asta, ca sunt coleg cu dogster si n-am cum sa fiu obiectiv. Nu e cel mai bun design al lui poate, dar omul a venit sa ceara o parere constructiva. Cum sa faca din ce i-a cerut clientul, ceva care sa arate cat de cat ok.

De exemplu, dupa parerea mea, la blocul ala de text, o poza ar face minuni, si pentru cititori, si pentru aspect. Asta e un sfat constructiv.

"ma baiete cati ani ai?" sau majoritatea raspunsurilor lui Mihai Gianu nu sunt constructive, ba au tenta de insulta. Exact la fel e peste tot pe forum cand cineva cere o parere, incearca sa promoveze ceva, sa faca un concurs, sa vanda ceva: din 10 comment-uri, 2 sunt constructive, 8 sunt "bine ma, io stiu mai bine". Parca incercam sa ne scapam de atitudinea asta, nu?

Ok, sa revin la constructiv. Ce as imbunatati/schimba eu:

1. As formata altfel textul, poate cu box-uri, pentru ca daca e intins tot pe o pagina (mai ales fara poze) si pentru ca e destul de mult, da a wall of text.

2. As scoate marginea aia albastra si as inlocui-o cu un pattern, un degradee liniar, niste umbre, ceva.

3. Logo-ul nu e foarte citibil cu blur-ul ala.

CrazyDogster este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th July 2008
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    39
    Posturi
    144
    Putere Rep
    33

Implicit

@Broscoi
    Este important de tinut minte ce toate acele etape de explicare, incercare de impunere a unui punct de vedere samd sunt consumate deja.

Mai departe am avut o experienta neplacuta in a construi un text.. nu sunt deloc copyrighter dar un text optimizat daca ma screm pot face, text care la final nu a fost bun pentru ca nu reliefa realitatea intrucat nu primisem toate informatiile necesare de la beneficiar.

Acela a fost momentul in care am zis ca daca nu intelege din prima cum sta treaba cu optimizarea si cu google, nu ma chinui. Diferenta o va vedea peste cativa ani cand va incerca sa fie primul online pe domeniul lui si acest lucru va fi de 10 ori mai greu decat era acum daca asculta.

Omul din prostie invata!

@Tudi
    Dress up games for girls added every day. New fun and trendy games about fashion, style and glamour.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    44
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    39

Implicit

Citat Postat în original de CrazyDogster Vezi Post

Nu stiu.. se uita asa.. informativ, dar pana la urma urmei clientul e stapanul!
    Si daca e stapan clientul si iti spune sa faci SPAM faci? Eu, ori de cate ori sunt intrebat cum mai pot ajuta clientul in afara de conceperea site-ului, spun din start ce nu fac (spam, copy-paste, clone) si apoi ce fac (optimizare SEO, on si offpage). Clientul trebuie educat si adus la mentalitatea necesara unei colaborari reusite, daca efortul asta e prea mare e recomandata renuntarea si trimiterea catre concurenta.
    Promovez Produse și Servicii Auto si detin un Blog personal
    Twitter: @AurelDragut

Pagina 4 din 4 PrimulPrimul ... 234

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •