Pai ce treaba au temele custom pline de erori. Faci o tema fara erori sau platesti pe cineva sa iti faca.
Trebuie sa te compari cu cei mai buni pe piata nu cu cei mai slabi mai ales cand te bagi pe o nisa aglomerata.
Eu sunt satul de shop-uri "oscommerce" cu firme de apartament in spate care iti vand stuff si dupa aia dispar peste noapte, nu iti raspund la telefon cand se buleste produsul, etc.
Postul meu era legat de faptul ca mai intai trebuie sa te ocupi de aspectul magazinului si dupa aia de promovare.
Alegi o platforma opesource gen prestashop sau opencart. Excelent. Nu ai bani multi de investit, tocmai ti-ai inceput afacerea.
Macar baga frate 200-300 euro intr-un design custom. Adauga produse in magazin, cu poze decente, nu lasa categorii goale, trece datele de contact reale ale firmei si tot ce trebuie, nu lasa la contact:
Adresa: AcVest
Str. Gheorghe Titeica nr. 9, Bl. C35, Ap. 4, Craiova
Telefon: 123456789
Dupa ce ai indeplinit pasii astia basic ocupa-te de promovare si cere sfaturi pe forum.
astaM-am lamurit, nu-mi dau seama totusi ce ar fi trebuit "sa-mi treaca".
...
Daca mai devreme ti-am dat dreptate, acum imi retrag raspunsul de mai sus. Cred deasemenea ca meriti tot ce ti se intampla.

Răspunde cu citat