Nu am experienta deloc cu scriptul respectiv (sunt publisher doar momentan), deci sunt mai degraba unul din "exterior" in problema asta, care ar putea fi cel mult client. Ei bine, va zic sincer ca daca nu ati fi pomenit aici, n-as fi stiut niciodata ca e thema default pentru scriptul respectiv. Mie unul mi se pare ca arata destul de bine.
Am spus parerea aici pentru a contrabalansa discutia putin. Probabil ca dintre cei care ati declarat mai sus contrariul sunteti experimentati in platforma si de asta va sare in ochi
Intreb insa: prin faptul ca e o thema comuna, n-ar putea reprezenta si un avantaj pentru clientul de rand? Cel nefamiliarizat cu internetul prea tare (in nici un caz programatori sau mai stiu eu ce din domeniu). Adica ma gandesc ca ar putea zice: "a uite... stiu cum se procedeaza/comanda cu astfel de site-uri ca am mai intalnit".
@katalin, ce poti tu face e sa ramai cu thema asta si eventual sa o personalizezi in viitor (facilitati noi, etc.) sau sa cauti sa iti faci una custom (printr-o firma de specialitate eventual).