Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 30

Subiect: Site ecommerce nou - sugestii

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    37

Implicit

Google Adwords. In limbaj popular, "fa-ti publicitate". Nu vei vinde nimic daca stai cu lumina stinsa si astepti sa vina clientii.
    Lucian

Butcher este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th June 2007
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    43
    Posturi
    308
    Putere Rep
    33

Implicit

Pai ce treaba au temele custom pline de erori. Faci o tema fara erori sau platesti pe cineva sa iti faca.
    Trebuie sa te compari cu cei mai buni pe piata nu cu cei mai slabi mai ales cand te bagi pe o nisa aglomerata.
    Eu sunt satul de shop-uri "oscommerce" cu firme de apartament in spate care iti vand stuff si dupa aia dispar peste noapte, nu iti raspund la telefon cand se buleste produsul, etc.

Postul meu era legat de faptul ca mai intai trebuie sa te ocupi de aspectul magazinului si dupa aia de promovare.
    Alegi o platforma opesource gen prestashop sau opencart. Excelent. Nu ai bani multi de investit, tocmai ti-ai inceput afacerea.
    Macar baga frate 200-300 euro intr-un design custom. Adauga produse in magazin, cu poze decente, nu lasa categorii goale, trece datele de contact reale ale firmei si tot ce trebuie, nu lasa la contact:

Adresa: AcVest
    Str. Gheorghe Titeica nr. 9, Bl. C35, Ap. 4, Craiova
    Telefon: 123456789

Dupa ce ai indeplinit pasii astia basic ocupa-te de promovare si cere sfaturi pe forum.

M-am lamurit, nu-mi dau seama totusi ce ar fi trebuit "sa-mi treaca".
    asta

...
    Daca mai devreme ti-am dat dreptate, acum imi retrag raspunsul de mai sus. Cred deasemenea ca meriti tot ce ti se intampla.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Butcher, orice ai crede, nu am nimic cu tine.
    Care crezi tu ca ar fi diferenta intre shopul colegului nostru katalin(kataline, nu te supara ) si "shop-urile "oscommerce" cu firme de apartament in spate care iti vand stuff si dupa aia dispar peste noapte, nu iti raspund la telefon cand se buleste produsul". Sincer...

Ti se pare ca d-nul katalin ar avea o firma, sau chiar de ar avea ar fi mai mare de un apartament? Crezi ca peste 2 ani de zile se va ocupa tot cu vanzarea de ochelari si bratari din otel?

Din punctul meu de vedere si la cum vad eu treaba, omul incearca sa faca si el un ban cum poate, nu e singura lui sursa de venit si poate nici cea mai importanta, nu are nevoie de branding, nu-l intereseaza designul foarte mult, il intereseaza sa aiba ceva trafic din google si sa ruleze ceva banuti acolo. Nu vrea si nu are nevoie sa fie cel mai tare din bransa.

Poate prefera sa investesca cei 200-300 de euro in niste publicitate PPC, decat intr-un design sau poate nu-i are si nici nu este grafician.

Ne-a cerut ajutorul si eu zic sa-l ajutam, nu sa-l criticam pt prima chestie care ne sare in ochi.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th April 2010 la 15:37.

katalin este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de -Rares- Vezi Post
    Butcher, orice ai crede, nu am nimic cu tine.
    Care crezi tu ca ar fi diferenta intre shopul colegului nostru katalin(kataline, nu te supara ) si "shop-urile "oscommerce" cu firme de apartament in spate care iti vand stuff si dupa aia dispar peste noapte, nu iti raspund la telefon cand se buleste produsul". Sincer...

Ti se pare ca d-nul katalin ar avea o firma, sau chiar de ar avea ar fi mai mare de un apartament? Crezi ca peste 2 ani de zile se va ocupa tot cu vanzarea de ochelari si bratari din otel?

Din punctul meu de vedere si la cum vad eu treaba, omul incearca sa faca si el un ban cum poate, nu e singura lui sursa de venit si poate nici cea mai importanta, nu are nevoie de branding, nu-l intereseaza designul foarte mult, il intereseaza sa aiba ceva trafic din google si sa ruleze ceva banuti acolo. Nu vrea si nu are nevoie sa fie cel mai tare din bransa.

Poate prefera sa investesca cei 200-300 de euro in niste publicitate PPC, decat intr-un design sau poate nu-i are si nici nu este grafician.

Ne-a cerut ajutorul si eu zic sa-l ajutam, nu sa-l criticam pt prima chestie care ne sare in ochi.
    Rares, da, ai dreptate nu e singura sursa de venit, dar pe viitor vreau sa fie cea mai importanta. Planuiesc sa vand tot felul de accesorii vestimentare, nu doar ce am acum pe site.
    Tin sa te anunt ca vreau sa devin cel mai bun in bransa, cel putin o sa-mi dau silinta.
    Cat despre logo, cel tarziu in seara asta ar trebui sa fie gata, astept o firma sa il faca. Design-ul ramane asa pentru moment, imi place foarte mult si nu vad rostul de ce l-as schimba.
    Am cumparat un serviciu de inscriere pe directoare web, in 24 de ore ar trebui sa inceapa inscrierea.
    Curand o sa cumpar alte servicii.
    Cat despre adword, am inceput campania inca de ieri seara.
    Banii nu sunt o problema, sunt dispus sa investesc sume destul de mari de bani, cateva mii de euro in publicitate si poate mai tarziu SEO.
    Acum... asteptam clienti.

Astept in continuare feedback, ajutati-ma sa devin cel mai bun, despre produse aveti ceva de zis? Ce produse ati vrea sa mai vedeti pe site?

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    52
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.620
    Putere Rep
    52

Implicit

Ok, poate ca m-am mai si inselat, eu iti doresc sa-ti mearga treburile si sa fii cel mai bun asa cum iti doresti. Inceputul e mai greu, tot ce vroiam sa spun e ca succesul nu sta intr-un "dizain".

Cati dintre vizitatorii siteului isi dau seama ca e tema default a cms-ului opencart? Sa fim seriosi... Nu spun ca nu mai este loc de imbunatatiri, dar pt inceput mi se pare ok, nu designul trage siteul in jos in aces moment.

Offf, de unde ai cumparat acest serviciu de inscriere in directoare web? Despre cate directoare este vorba si in ce interval de timp se vor face?

Trebuie avuta mare grija cu acest tip de servicii, inscrierile nu se fac toate odata, nu se folosesc aceleasi keyworduri si descrieri pentru toate inscrierile, etc, etc pentru ca alfel poti avea probleme, mai ales ca siteul tau este nou.

De cele mai multe ori risti sa arunci banii de pomana... Mare grija!

Despre produse ce sa spun, baga mai multe si niste descrieri mai complete la fiecare nu ar strica.
    Ultima modificare făcută de -Rares-; 13th April 2010 la 16:25.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Stiu ca e greu, dar, putin cu putin se face mult.
    Am cumparat serviciul de aici, pachetul Profesional.
    Mi s-a parut ok la pretul acela, ce parere ai?

LE: Am hosting din SUA si am mai multe site-uri in engleza pe acelasi IP, ce-mi recomandati? Sa ma mut pe gazduire din Romania cu IP dedicat?
    Ultima modificare făcută de katalin; 13th April 2010 la 18:41.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

15 zile 300 de directoare, deci 20 pe zi. Un pic cam pripit. Daca poti, vorbeste cu ei sa vezi daca is de acord sa "lungeasca perioada". Sa iti inscrie mai putine intr-o zi. Daca ai platit tot in avans, poate nu va fi o problema pentru ei.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de cristi Vezi Post
    15 zile 300 de directoare, deci 20 pe zi. Un pic cam pripit. Daca poti, vorbeste cu ei sa vezi daca is de acord sa "lungeasca perioada". Sa iti inscrie mai putine intr-o zi. Daca ai platit tot in avans, poate nu va fi o problema pentru ei.
    Ok, mersi pentru sugestie.

LE: @Rares Am facut si o pagina despre livrarea produsului, sa-mi spui ce parere ai.
    Ultima modificare făcută de katalin; 14th April 2010 la 00:12.

No_name este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    19th February 2007
    Locaţie
    Bacau
    Vârstă
    38
    Posturi
    707
    Putere Rep
    44

Implicit

Imi pare rau ca nu pot sa fac un review fie el si design ... insa vroiam sa intaresc o idee pe care a spus-o "Butcher" si anume: Daca tot te apuci de o chestie de ce sa nu o faci cum trebuie de la inceput. Nu vreau sa fie luata adlitteram nu spun sa nu ii dai drumu si la un produs beta sa testezi piata etc., insa daca tot ai buget de ce sa nu o faci?

Din pacate pentru multe persoane "dizainu" este egal cu zero, insa pe un site de vanzari cred ca trebuie luat in considerare cu varf si indesat. tin sa precizez ca pentru mine design insemna si uzabilitate, un cuvant poate uitat de unii altii. Citisem un articol interesant, daca nu ma insel scris de krumel, cu diferenta pozitiilor butoanelor de "cumpara, comanda, adauaga in cos etc" in timpul navigarii http://sem-point.com/cursivitate-but...snuinta-umana/ (am stat aprox 1h sa gasesc linkul ) am vrut sa dau doar un simplu exemplu sa sustina ceea ce am spus.

Cred ca, tocmai asta ne tine calitatea on-line-ul romanesc pe loc sau poate chiar la un nivel destul de jos, mentalitatea. Pana la urma ce inseamna progresul? nu sa incerci, macar, sa iti ridici de fiecare data standardele, sau nu ... ?

O seara faina,
    PS: oare se mai merita se ne mai batem capul sa explicam niste lucruri pe care altii le considera mai mult decat evidente. imi place sa cred ca pot ajuta unii oameni insa sa te lupti cu morile de vant ...

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    15th February 2008
    Posturi
    86
    Putere Rep
    0

Implicit

Bun, ce propuneri ai in legatura cu design-ul? Alte culori, alte pozitionari? Chiar crezi ca clientii mei o sa stie ca magazinul e facut cu un script gratis? Iar daca vor sti, crezi ca nu vor mai cumpara de la mine?
    Hai sa iti dau un exemplu de site care cred eu ca are succes in ceea ce face: ochelari-de-soare.com, ti se pare ca site-ul asta arata ca un magazin online sau ca un MFA?
    Cand criticati, lasati si sugestii de genu: "fa-i aia, muta ala acolo, eu nu ma descurc cu... " sa stiu ce trebuie modificat, nu doar: "schimba design-ul".

PS: Sper ca asta seara sa fie gata noul logo

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sugestii functionalitati site dating
    De hl2u în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 17th February 2010, 09:46
  2. site penalizat. sugestii
    De mariuslmm în forumul Google
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 1st September 2009, 21:12
  3. Rog critica/sugestii pentru site-ul meu.
    De emanuel în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 23rd August 2007, 13:45
  4. Pareri Si Sugestii Site Imobiliare
    De Mizou în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 6th May 2006, 10:35

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii