Imi pare rau ca nu pot sa fac un review fie el si design ... insa vroiam sa intaresc o idee pe care a spus-o "Butcher" si anume: Daca tot te apuci de o chestie de ce sa nu o faci cum trebuie de la inceput. Nu vreau sa fie luata adlitteram nu spun sa nu ii dai drumu si la un produs beta sa testezi piata etc., insa daca tot ai buget de ce sa nu o faci?
Din pacate pentru multe persoane "dizainu" este egal cu zero, insa pe un site de vanzari cred ca trebuie luat in considerare cu varf si indesat. tin sa precizez ca pentru mine design insemna si uzabilitate, un cuvant poate uitat de unii altii. Citisem un articol interesant, daca nu ma insel scris de krumel, cu diferenta pozitiilor butoanelor de "cumpara, comanda, adauaga in cos etc" in timpul navigarii http://sem-point.com/cursivitate-but...snuinta-umana/ (am stat aprox 1h sa gasesc linkul) am vrut sa dau doar un simplu exemplu sa sustina ceea ce am spus.
Cred ca, tocmai asta ne tine calitatea on-line-ul romanesc pe loc sau poate chiar la un nivel destul de jos, mentalitatea. Pana la urma ce inseamna progresul? nu sa incerci, macar, sa iti ridici de fiecare data standardele, sau nu ... ?
O seara faina,
PS: oare se mai merita se ne mai batem capul sa explicam niste lucruri pe care altii le considera mai mult decat evidente. imi place sa cred ca pot ajuta unii oameni insa sa te lupti cu morile de vant ...

) am vrut sa dau doar un simplu exemplu sa sustina ceea ce am spus.
Răspunde cu citat